Скъпи родители, по време на Уикенд на ПРОМЯНАТА вашите деца ще имат възможността да се докоснат до вълшебството на йога.
Заповядайте в класа Йога за деца с Милена на 18 юни (събота) от 10:00 часа!

FB_IMG_1459453105425

Милена Трайкова е сертифициран йога преподавател, възпитаничка на Национално движение Амрита и Рашко Зайков, води класове по класическа и хатха йога за възрастни и йога за деца. Това е нейният вълнуващ начин да изпълва живота си с любов, мъдрост и вдъхновение, които да дарява на хората, с които се среща.

„Йога за деца е моята стихия, а и всеки път те ме учат на нещо, взаимно си помагаме – те на мен неосъзнато, а аз на тях под формата на игра и по този начин Йога за деца се превръща във взаимна забава“, споделя Милена.

 kids6

 

Защо Йога за деца?
Древността ни е завещала най-великото наследство – Йога.
Йога е създадена за всички възрасти, но ранното навлизане в нея помага детето да стане здраво и силно. Заниманията с Йога въздействат особено благотворно на деца, които имат проблеми с ръста и поведението.
Йога подпомага цялостното развитие на децата и израстването им като личности. Те стават уравновесени, изграждат стабилен харакер, нормализират нервно-мускулната си енергия като създават баланс между тялото и ума. Физическите упражнения в съчетание с дихателните практики развиват интелектуалните и моралните качества на всяко дете. Йога развива творческия потенциал, въображението и способността за безпроблемно общуване с другите.
Тези класове включват интересни игри под най-различна форма, което прави йога приятен начин за забавление и разтоварване от напрежението.

Научете още за ползите от Йога за деца ТУК