По темата за „Съзнателно майчинство и работа“  на 19.06. (неделя) от 11:00 часа в Уикенд на Промяната ще се срещнем с Калина Гаева

Kali1
Калина Гаева „Кay Light е лицето на The Center в Пловдив – най – голямото училище за съвременни хип-хоп танци в България. Тя е един от първите ученици на Goosh и през 2008 година основава и първата група по хип-хоп в Пловдив. За 6 години успява да създаде две групи – за деца и големи, чрез които отдава не само любовта си към танца, но и възпитава децата на отговорност, уважение едни към други, вяра в себе си и вдъхновение да следват мечтите си.
Участва в редица Национални и международни състезания в Германия и Австрия. Печели първи места като соло изпълнител и с групата си SD crew и main“A“ Team в много национални състезания. Съдия на редица престижни национални състезания. Преподавала в АМТИИ – Пловдив. Танцьор на едни от най-известните български артисти – Михаела Филева, Графа, Прея, Venzy, Дивна.
През 2015 година животът й се озарява от появата на дъщеря й Алиса, но това не откъсва за дълго Калина от тренировките и сцената.

KayLight

Да бъдеш съзнателен родител, отдаден и на работата, и на детето си е истинско предизвикателство. Какво е да си добър и на двете полета, жонглираме ли между работата и родителството или живеем в паниката на „Няма време“, какво е да намираш вдъхновение в едното, за да зареждаш другото и как постигаме необходимия баланс – всичко това, пречупено през личния опит на танцьор, треньор, съпруга и майка ще ни сподели Калина в откритата дискусия „Съзнателно майчинство и работа“.

The Center