На 18.06. (събота) от 16:00 часа в Уикенд на Промяната Ива Кайтазова ще направи специална Медитация за активиране на дъговидния кристал в мозъка

Iva

Ива Кайтазова – светлинен водач по Метода Силва, Универсалната енергия, Шамбала, Друнвало Мелхизедек и Джасмухин, диагностика и лечение по системата на Людмила Пучко, създател на енерговибрационни есенции, води медитации и практики за изчистване на кармични взаимоотношения; емоционален дисбаланс; дисхармония в енергийната система и др.

„Използвам като инструменти най-високите светлинни енергии, виолетовия пламък, за да не губим усещането за вътрешна светлина, когато се потопим в проблемите, страховете, гнева и недоволството от ежедневието си. Светлината – да я влеем в тялото си, за да избута и трансформира многото мрак, багаж и блокаж, събирани от стотици прераждания. И да постигнем баланса – това е истината, крайната цел на нашето пътуване.
Могат да ни помогнат леки, приятни и силно трансформиращи светлинни терапии – Виолетов пламък, Аурично пречистване, ДНК активиране, Светлинни медитации, Практики с чакрите, Енергийни практики за жени – при хормонален дисбаланс, и др., споделя Ива.

Идеята е човек да стъпи в собствената си сила, да намери най-подходящия начин за себе си да се справя с емоционални и други проблеми в живота си, да ги решава и да се самолекува, е в основата на нейното разбиране. Способността да погледнем на проблемите не като такива, а като опитност и преживяване, необходими за развитието и израстването на личността и душата, водят до Резултата: натрупване на енергиите на Любовта – божествената, безусловната. Така се случва активирането на светлинното тяло и започва процесът на самолечение, самовъзстановяване и баланс на всички нива.

mandala

В Уикенд на Промяната Ива ще представи Медитация за активиране на дъговидния кристал в мозъка.

Двете полукълба на главния ни мозък са били обединени с мост под формата на дъга. Мостът Дъга е ефирен течен Кристал – орган на Осъзнаването на Земята. Той обединява и интегрира двете полукълба. Той е инструмент на квантовото космическо съзнание и на уникални психически способности, памет за нашата цялост с всичко, което E; инструмент за способността ни да творим и да виждаме Живота във всичките му проявления.

Срещите с Ива винаги са вълнуващи. Не пропускайте! 😉