За „Силата на връзките майка – син и майка – дъщеря“ на 19.06. (неделя) от 14:30 часа ще сподели в Уикенд на Промяната Ирина Милчева

Milcheva

Ирина Милчева е психолог, педагог и медиатор. Консултира семейства и колективи, води мотивационни обучения на служители.Оосновател е на групи, които изучават изцелителните практики на благодарността и признателността, автор е на предаването ,,Мисия Добро Семейство’’ по Пловдивска Обществена телевизия ,,Тракия”. www.irina-milcheva.com

mom-kids

,,Майките са създадени за това да отглеждат синове и дъщери, които няма да ги щадят, ще си острят ноктите върху тях и накрая ще ги изоставят, за да живеят своя живот.“, казва известната френска психоаналитичка Вероник Моралди.

В Уикенд на ПРОМЯНАТА Ирина Милчева дава отговори на това как обичат майките своите синове, до какви грешки води понякога силната им обич и привързаност? Възможно ли е и как може майката да направи самостоятелен и силен сина или да постигне обратното? В срещата с психолог Милчева ще чуете откровените изповеди на синовете как отношенията с майката влияят на любовния и сексуалния им живот?
Редно ли е майката да има задължителни планове за бъдещето на дъщеря си и на сина си и кой по-често срещаме в старческия дом – синовете или дъщерите?

Майката носи огромна отговорност за формирането на дъщеря си. Кой поведенчески модел ще прегърне дъщерята – да стане като майка си или ще се стреми да се превърне в точно противоположната жена? Какви са опасностите за дъщерята, ако не получи одобрението на майката?

В безкрайната пиеса майка-син и майка-дъщеря участваме всички.  Затова, заповядайте, на лекцията ,,Силата на връзките майка-син и майка-дъщеря’’ на психолог Ирина Милчева, и чрез нейните зареждащи послания и ценни истории да видим участието в Уикенд на ПРОМЯНАТА като важна стъпка по пътя на духовното ни развитие.