На 18 юни (събота) от 11:00 часа Милена ще ви въведе в света на Йога, благодарение на която, освен хармония и баланс за духа и ума, ще постигнете и идеална фигура.

Milena_Yoga1

 

Милена Трайкова е сертифициран йога преподавател, възпитаничка на Национално движение Амрита и Рашко Зайков, води класове по класическа и хатха йога за възрастни и йога за деца. Това е нейният вълнуващ начин да изпълва живота си с любов, мъдрост и вдъхновение, които да дарява на хората, с които се среща. Милена води редовни класове по йога в Пловдивски Културен Институт. 

YogaClass

Защо Йога?
Йога е стройна система от специално разработени и внимателно подбрани принципи, техники и практики, които носят изключителни ползи и целят практическо самоопознаване, поддържане на тялото, ума и духа в хармония и баланс.
Йога е подходяща за всеки – независимо от пол и възраст и подходящият момент, за да започнете, е винаги тук и сега. Освен добрия физически комфорт, йога изпълва живота ви с любов, вдъхновение, ценни приятелства и истински стойностни преживявания.