На 18.06. (събота) от 16:00 часа ви каним на практичен клас с Анелия Ненчева
Йога за двама – доверие и подкрепа

AuraYoga

Анелия Ненчева e сертифициран йога инструктор към Йога Алианс и БФЙ, дипломирана от Yoga Works™ NY, САЩ и Бангалор, Индия. В класовете си Анелия следва метод, който комбинира техники от Айенгар, Ащанга и Вини Йога, съчетани с уникалния подход за построяване на последователност, която прави асаните по-лесно достъпни за всички и по-безопасни.

Yoga za 2

Думата „йога“ означава свързвам и точно това е целта на йога по двойки – да обедини двама души, било то непознати, приятели, роднини, колеги или интимни партньори.

Йога по двойки е форма на отпускане и даряване на доверие и подкрепа отвъд всякакви условности и предубедености. Йога практиката за двама е превъзходен способ за изграждане на по-ефективна комуникация, разбирателство и доверие между тях. Тя подобрява сработването между партньорите, помага им да се опознаят, да се „усещат“ и сближат повече, дори ако са били заедно от дълги години. Йога внася ново измерение в отношенията между хората, прави връзката им по-дълбока, пълноценна и удовлетворяваща. Това става по забавен и непринуден начин чрез движение, дишане, смях и физически контакт.

В тази практика ще научите някои лесно приложими упражнения, които после може да изпълнявате заедно в къщи или когато сте сред природата, или на което и да е друго място. Това е изключително приятен начин, по който двама души могат да прекарват качествено време заедно, носейки им ползи в няколко различни аспекта – здраве за тялото, успокоение за нервната система и мозъка, балансиране на емоциите и най-вече – подобряване на отношенията между двамата, независимо от какво естество са те – приятелски, бизнес или романтични!
Не се изисква никаква предварителна подготовка, нито специално облекло. Елата с човек, когото познавате или ще ви намерим партньор на място! Важното е да сте отворени и с добро настроение!

Споделете с приятел или познат! Среща на постелките в Уикенд на Промяната!