Защото вярваме, че грижата за здравето е най-доброто лекарство,
с удоволствие ви каним на Практичния двудневен курс „Здрави очи без очила“
на 3 и 4 юни (събота и неделя) от 11:00 до 18:00 часа
в Пловдивски Културен Институт

Курсът се провежда по авторска методика, интегрираща личният опит на ръководителя, свалил очилата, и световният опит на очните лекари Уйлиам Бейтс, Робърт-Майкъл Каплан, Маргарет Корбет,Виталий Зверев, проф. Грант Демирчоглян, както и на проверените от живота напътствия на Хари Бенжамен, свалил очилата си с 20 диоптъра, проф. Иван Неумивакин, Мирзакарим Норбеков, Лечителя Петър Димков, Лео Ангарт, Вадим Воля, Олдъс Хъксли и много другш.
В курса са включени и практики от системата Йога, китайската традиционна медицина, Пайда Ладжин и личния над 40-годишен опит на ръководителя в Йога и десетките усвоени от него практики за природосъобразния начин на живот.

На какво могат да разчитат участниците?

Усвояването на определени навици, специални упражнения и философията на зрението, както и причините за неговото влошаване, ще доведат до:

+ Позитивно мислене и коренна промяна в отношението към зрението, очите си и „патериците” – очилата и лещите.
+ Подобряване и възстановяване на зрителните способности при късогледство, далекогледство, астигматизъм, кривогледство и други аномалии на зрението независимо от диоптъра.
+ Укрепване на очните мускули и възможност очите да понасят големи натоварвания без тяхното увреждане.
+ Освобождаване от очилата и очните лещи веднъж завинаги, използване на спомагателни средства без да травматизират очите.
+ Усвояване на техники, ликвидиращи зрителното и психическото напрежение, укрепване на зрителните нерви и на целия организъм.
+ Общо оздравяване на организма чрез неговото очистване от шлаки, тежки метали и паразити, правилно хранене, пиене на вода, укрепване на имунната система и пътя за живот без болести и без лекарства.
+ Усвояване азбуката на автотренинга, самовнушението и релаксацията на очите, тялото и психиката.
Курсът ще стимулира творческите възможности, паметта и мозъчната дейност на участниците и те ще могат да съставят индивидуална методика за възстановяване на зрението и здравето си.

Водещ: Алексей Скворцов

Такса участие за двудневния курс: 180 лева

Записването вече започна! 
Не пропускайте да заявите място навреме!

Заявете своето участие на: 032/664433 или 0884 777050 или на event@pki.bg и капарирайте на Рецепция- ПКИ