Телец е тържеството на живота и оптимизма. В това странно и магично време на годината, когато се свързваме най-силно с душите на никога неумиращите, Луната ни подарява светлина. Намираме се в периода на най-кратките дни, когато слънцето бърза към залеза, и тайно и полека ни подканя да се отдадем на вътрешната притихналост, така характерна за Скорпиона. Знакът, който с необичайна ловкост прелита между световете, напълно заслужено има репутация, обвита в тайнственост.

Именно във времето на пълнолуние, сетивата се изострят, чувствителността става по-фина и ние определено проникваме отвъд спомените и сънищата. Границата между реално и имагинерно изтънява, темперамента се укротява, а прозренията ни спохождат неочаквано. Отпуснете се и се отдайте на настроението – каквото и да е то. Пуснете всичко.

Поредица от хармонични аспекти се завъртат тези дни, и това ще ни даде време да си поемем въздух на прага на зимата. Удоволствието от преживяването ще е много по-интензивно след около седмица, защото Венера – планетата на хармонията, висшите ценности и справедливостта украсява периода чрез еуфоричния си съвпад с Юпитер (13) , а на 16 и в тригон с Нептун. Бъдете отворени за вдъхновените послания, които пристигат към вас – осъзнавайте всяка нова идея, защото периодът ще доведе до социализация на вашите чувства.

Годишната среща на Юпитер и Слънце, седмица преди пълнолунието, отбеляза тенденциите и новите приоритети за година напред. Най-голямата планета все още е в процес на пречистване в обсега на слънчевата аура, но с времето (вероятно около новолунието на 18), ще изкристализират по-ясно необходимите обстоятелства и ресурси за постигането на дългосрочните цели в този цикъл на движение на планетата през Скорпион. През миналата и тази седмица би било добре сме изключително наблюдателни и да реагираме на появяващите се възможности, да разчистим ненужното и да се концентрираме върху потенциала на доловените симптоми.
Удовлетворение и задоволство от постигнатото, вътрешна увереност и стабилност на очакванията са ключовите думи на това пълнолуние.
Бъдете себе си, бъдете победители!
Бързайте бавно! *

*Festina lente ! (в буквален превод: Бързай бавно !) е популярен латински израз, с който се отъждествява начина на покоряването на античния средиземноморски свят от Рим и съграждането на Римската империя.

LEDA ASTROLOGY

Ако искате да разберете повече за пътя на душата си от гледна точка на езотеричната астрология, потърсете Леда – холистичен терапевт и консултантПоръчайте астрологичен анализ и безплатна консултация към него като изпратите данните си (име, дата, час и място на раждане) на:
имейл: ledaastrology@gmail.com или на
телефон: 0895 873 458
За повече информация, посетете FB страницата @LedaAstrology