Пълнолунието в Скорпион ще бъде на 30 април 2018 година в 03:59 часа.

Това Пълнолуние може да го усетим  с огромна повишена нервна възбудимост, голяма емоционална нестабилност, психо–емоционален дисбаланс. Това е знакът на най-голямата трансформация в нашия живот, на смъртта и прераждането – в пряк и преносен смисъл. Възможно е в този ден да изживеем големи и важни, съдбоносни моменти и кризи в живота си.

Събитията при пълнолунието в Скорпион е възможно да отнемат някои стари неща от живота ни, да си тръгне някой или нещо, за да може да дойде новото, по–градивното и по–положителното. Винаги, за да дойде нещо съвсем ново, трябва да си тръгне друго, за да му отстъпи своето място. Днешното пълнолуние може да ни покаже най-слабите ни места, с цел да ни отвори очите, да ни пробуди и да се осъзнаем, че трябва да поработим върху нещото, за да го направим наша силна страна. Именно в това се състои този градивен и положителен момент – слабостите ни могат да се превърнат в нашите най–силни страни.

Много благоприятно е да използваме това Пълнолуние в Скорпион, ако имаме желание да скъсаме и да се разделим с нещо старо, разрушително в нас, което само ни пречи, сега е моментът за действие. Искаме или не искаме някой път животът сам ни тласка и ни кара да действаме към тези промени. При някои могат да бъдат много кризисни и резки, но въпросът е да ги приемем и да не бягаме от тях, защото няма къде да отидем. Когато човек действа осъзнато и реално той приема нещата мъдро, а не бяга от проблемите си и  от своите недостатъци. Силният човек може и променя себе си, може и развива себе си, да работи върху своето усъвършенстване, върху своя Аз.

Това е прекрасен период за трансформация на вашия живот. Ако искате промяна, то дошъл е моментът. Възползвайте се и прочистете душата, тялото и ума си. Изхвърлете „боклука“ и започнете наново. Който иска, ще може и да действа. Успех на тези, които вече са взели своето решение и своя живот в ръцете си.

Пълнолунието на 30-ти Април ще подчертае най-вече зодиакалните знаци Телец и Скорпион, а те са свързани с финансите и собственостите ни. Ще се увеличават стремежите ни, ще искаме да придобием материални облаги по един или друг начин. Ще искаме да получим власт над други хора чрез своето финансово положение – би било хубаво и необходимо да балансираме разумно тези свои стремежи към материалните успехи и материалното ни развитие. Определете своите приоритети, за да постигнете удовлетворение и щастие в живота си.

Планетата Марс и планетата Плутон са много важни и управляват това Пълнолуние. Те формират позитивни аспекти и ще ни помогнат да оздравеем емоционално.
Това пълнолуние може да разкрие изключително много тайни в и около нашия живот – това ще ни помогне да разрешим и много свои проблеми, които засега са оставали в нас и да започнем новия си живот!

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg