Един дългоочакван момент е вече факт и ние сме щастливи да Ви го споделим!
Заповядайте на официалното представяне на книгата ГЕН КЛЮЧОВЕТЕ
на 25 ноември от 16:00 часа
в Пловдивски Културен Институт
ВХОД СВОБОДЕН!

Смели пътешественици,

Ние, от Gene Keys Bulgaria, бихме искали да ви поканим на официалното представяне на книгата “Ген ключовеот Ричард Ръд в град Пловдив. Щастливи сме, че появата на тази книга ще бъде отбелязана и в един от най-старите и мистични градове в България!

Всяка една книга разказва история и носи със себе си спомена от пътя на нейното сътворяване! Това важи с двойна сила за книгата “Ген ключове” на български език. Това е книга, която е сътворявана неведнъж, първия път на английски, а след това и на български, като всеки път, това е бил един уникален и трансформиращ процес. Но специалното на тази книга е и в нещо друго… Тя е като онези книги, които не само разказват истории, а променят животи. Тя е като един мъдър и тих приятел, който винаги ще намери правилните думи за дадения момент. Тя е символ, който всеки ден ни напомня за светлината, която носим в себе си. Тя е като водач, който ни отвежда на приключение, в което се учим да виждаме красотата в себе си, в другите и в целия свят.

Ако до сега не сте се докосвали до мъдростта на Ген ключовете, сигурно се питате – “Как може една книга да е всичко това?” Ако е така, ние разбираме вашето съмнение, то е толкова естествено и поради тази причина ви каним на 25 Ноември от 16:00ч. в Пловдивски културен институт, за да можете сами да се докоснете до нейните вълшебства!

Заповядайте, за да усетите сами силното въздействие, което има тя. Убедете се сами в нейната способност да докосва душите ни и да ни вдъхва вяра!

Ето и само част от това какво ни предстои
• Ще получите специално послание от създателя на книгата – Ричард Ръд.
• Ще се запознаете с хората, които направиха реалност тази книга да съществува на български език.
• Ще се потопим в магията на самата книга.
• Ще отпразнуваме заедно появата на книгата “Ген ключове” от Ричард Ръд на български език.

За всеки, който присъства на представянето ще има и изненади!

Затова ви каним не само да се докоснете до една специална книга, а да започнете едно мистично пътешествие навътре към себе си. Пътешествие, в което ще осъзнаете огромния потенциал, красота и сила, които носи всеки от нас!

Очакваме ви!

Място на провеждане:logo (1)

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция