Да се откъснем от динамичното си ежедневие, да се оттеглим от рутинните си дейности, които често ни превръщат в настроени машини, да се потопим в тишина, красота и да черпим от енергията на  природата, пътешествайки към собствената си душа с осъзнаване, грижа, вдъхновение и споделяне.

Всяко пътуване носи своето послание и тематика, съобразено с периода, в който се намираме и е  преживяване, чрез което се докосваме да различни теми от живота – физическо и емоционално здраве, начин на мислене, търсения на духа, личностно израстване и усъвършенстване.

Чрез духовни практики, медитации и холистични техники презареждаме ума и сетивата си, за да възстановим вътрешния си блясък и изразим своя творчески потенциал, креативност и знания в рутината на ежедневието си.

С подкрепата на колективната общност от позитивни хора, времето в тези пътувания се превръща в най-цветното преживяване и сътворяване на пъстра мозайка от моменти, усещания и емоции.

ПРОГРАМА 2018

16 – 18 февруари 2018 ~ Интегрален ритрийт по Новолуние

Да си подарим прекрасен уикенд по Новолуние с Марияна, за да посеем най-чистите и важни за нас семена на старта на Китайската астрологична година, в която ще триумфира Жълтото Земно Куче.

Нова година – НОВО начало. Нещо чисто НОВО идва да се прояви – чрез ТЕБ и живота ти. 

13 – 22 април 2018 ~ Йога, СПА и райска екзотика на Малдиви 

Интегрален ритрийт на Малдивски острови с Марияна – 11 дни, 9 нощувки със закуски и вечери, йога практики, медитации, тренинги

6 – 10 юни 2018 ~ Морска йога ваканция – Очаквайте подробноси СКОРО!

26 – 29 юли 2018 ~  Интегрален ритрийт по Пълнолуние в Банско – Очаквайте подробноси СКОРО!

1- 9 септември ~ Йога ваканция на о. Самотраки, Гърция – Очаквайте подробноси СКОРО!

23 – 25 ноември ~ Mandala of Life, Love and Asanas Yoga Retreat – Очаквайте подробноси СКОРО!