Да се откъснем от динамичното си ежедневие, да се оттеглим от рутинните си дейности, които често ни превръщат в настроени машини, да се потопим в тишина, красота и да черпим от енергията на  природата, пътешествайки към собствената си душа с осъзнаване, грижа, вдъхновение и споделяне.

Всяко пътуване носи своето послание и тематика, съобразено с периода, в който се намираме и е  преживяване, чрез което се докосваме да различни теми от живота – физическо и емоционално здраве, начин на мислене, търсения на духа, личностно израстване и усъвършенстване.

Чрез духовни практики, медитации и холистични техники презареждаме ума и сетивата си, за да възстановим вътрешния си блясък и изразим своя творчески потенциал, креативност и знания в рутината на ежедневието си.

С подкрепата на колективната общност от позитивни хора, времето в тези пътувания се превръща в най-цветното преживяване и сътворяване на пъстра мозайка от моменти, усещания и емоции.

ПРЕДСТОЯЩО през 2018


2 – 10 юни 2018 ~ Морско вдъхновение – интегрален ритрийт на о.Тасос, Гърция

9 дни, 8 нощувки със закуски и вечери, обгърнати от приказна природа, удобства и комфорт.

Ако желаеш да си подариш една различна почивка на ума, тялото и душата, изпълнена със слънце, морска красота, уникални изгреви и залези, йога практики и медитации, практични семинари и дискусии, това преживяване е точно за ТЕБ!!!

26 – 29 юли 2018 ~  Интегрален ритрийт по Пълнолуние в Банско – Очаквайте подробноси СКОРО!

21 – 24 септември ~ Yoga celebration and peace – Очаквайте подробноси СКОРО!

23 – 25 ноември ~ Mandala of Life, Love and Asanas Yoga Retreat – Очаквайте подробноси СКОРО!