Каним Ви на едно различно и уникално преживяване
Холотропно дишане с Петьо Коджабашев
и дискусионна лекция „ОГЪНЯТ, КОЙТО ИЗГАРЯ ВСИЧКО“
на 17 юни (събота) от 10:00 часа в Пловдивски Културен Институт

ще бъдат представени психотерапевтични и телесно ориентирани методи като Холотропно дишане, Тантра и Йога масаж. В тази среща-разговор ще можем да получим отговор на въпроси, които ни вълнуват по тези теми, да видим демонстрации на някои и от тях и да научим за изключителните ползи от потапянето в това преживяване.

Очакваме ви!
Вход Свободен!

Холотропното дишане е път към себе си. Дава възможност да се центрираме и да възвърнем силата и енергията, която е във всеки от нас, но често губим и търсим отвън.
ХОЛОТРОПНОТО ДИШАНЕ е мощен и ефективен метод на терапия, при който се използва интензивно и дълбоко дишане, специално подбрана емоционално наситена мотивираща музика, подпомагаща появата на специфични преживявания, методи на телесна работа, както и техники и катализатори за разкриване на вътрешния енергиен целител и мъдрост на човек да избере именно това преживяване, което е доминиращо за него в този момент. Процесът се провежда по двойки – холонавт („дишащ“) и ситер („асистент”). Сесията завършва с рисуване на мандала и групова дискусия (споделяне), които са част от процеса на интеграция (осъзнаване на преживяванията) и начин за себеизразяване.

Програма:
10:00 – 12:00 ч. – Начало. Представяне на метода ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ („holos” – цялостност, “trepein” – движа се към) – „Дишане, което води към цялостност“; Йога масаж; Тантра практика и други медитативни практики. – ВХОД СВОБОДЕН! 
12:00 – 12:30 ч. – Регистрация.
12:30 – 16:00 ч. – Сесия Холотропно дишане. Рисуване на мандали, споделяне.

pkodjab

ВОДЕЩ:
ПЕТЬО КОДЖАБАШЕВ – Сертифициран водещ по ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ -завършил GTT (Grof Transpersonal Training), РЕБАЛАНСИНГ терапевт (ДЪЛБОКА ТЕРАПИЯ С ТЯЛОТО), сертифициран психотерапевт – „Позитивна психотерапия“към Висбаденската академия по психотерапия (WIAP).Повече информация за методите и за водещия – www.abiru.bg
Асистент:
Клементина Цветкова – дипломиран класически хомеопат към „Българско хомеопатично общество“, което е член на Европейския съвет по класическа хомеопатия ( ECCH), йога -инструктор

Забележки: Сесията по холотропно дишане продължава около 4 часа. Необходими са удобни дрехи, постелка, одеяло, вода и поне 2 ч. преди сесията да се консумира лека храна. Добре е да забравите мобилния си телефон!

Допълнителна информация за метода Холотропно дишане и за водещия, може да получите на адрес: www.abiru.bg.

Такса участие:
50 лв. – при заплащане на таксата до 15 юни
60 лв. – в деня на събитието
Бонус доведи приятел:
80 лв. – двама участника

За връзка и повече информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция и
0887940494 – Клементина Цветкова

Място на провеждане: Пловдивски Културен Институт, ул. „Иван Перпеллиев“ № 5