Скъпи родители и малки грации,
заповядайте в НАЙ-НОВИЯ клас по Художествена гимнастика за деца от 4 до 8 г.
с Балетно студио „Малките ангели“
всяка събота и неделя от 11:00 до 12:00 часа
в модерното пространство на Пловдивски Културен Институт!

Във всяка малка дама се крие истинска принцеса, която мечтае да бъде художествена гимнастичка. Художествената гимнастика винаги е била и ще бъде най-нежният, красив и елегантен спорт.
Художествената гимнастика съдейства за цялостната физическа подготовка и развитие на децата. Формира правилна стойка, лекота и изящество на движенията. Развива качества като гъвкавост, координация, издръжливост, сила, бързина, воля.
За да се постигне високо ниво на спортно майсторство обаче, е неободима стабилна основа, безупречна подготовка, постоянство, много труд и разбира се любов и отдаденост.
В тези първи стъпки и въвеждащи класове може да се крие талант, спортен дух и истински победител. Докоснете се до света на художествената гимнастика и професионализма на Танцово студио „Малките ангели“.


Художествен ръководител:
Марияна Рангелова – балерина с 30-годишен опит в Държавна опера Пловдив. Дългогодишен солист на Държавна опера Пловдив, с хореографски и преподавателски опит у нас и в чужбина. Работата с деца е нейната голяма любов, която отдава и като професионален педагог – част от подготвителния екип на състезателките по художествена гимнастика от СК Пловдив. Именно Марияна Рангелова бе балерината, избрана да предаде знанията и професионализма си на специален семинар на Федерацията по Художествена гимнастика на о. Сардиния това лято.

Асистент в подготовката: Анелия Мюзюрска – художествена гимнастичка с 11-годишен опит зад гърба си
„Още от малка бях привлечена и очарована от този спорт. В началото ми бе много трудно, но осъзнах, че гимнастиката изисква много труд и постоянство. Тя те учи на дисциплина, самостоятелност, упоритост, да изразяваш всяко едно чувство с движенията си и да си щастлив от това, което правиш. Била съм на много престижни състезания. Имам много награди от държавни и международни състезания и чувството, когато се качиш на стълбичката и си възнаграден за труда си, е просто невероятно! Готова съм да предам всички мои знания и опит на най-малките грации “ – Анелия Мюзюрска.

Продължителност на класа: 60 минути
Такса участие:
8 лв. – еднократно посещение
50 лв. – карта 8 посещения (валидност 40 дни)
!За класа е необходимо предварително записване на: 032/664433 или 0884 777 050

Подарете това невероятно преживяване на своята малка принцеса!
Разкрийте пред нея магичния и красив свят
на Художествената гимнастика!
Очакваме ви!

Място на провеждане:logo (1)

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция