Подарете си това разтапящо оздравително преживяване
Резонансна ИН йога с Жоро Христов
9 декември (събота) от 17:00 до 19:00 часа
10 декември (неделя) от 10:00 до 12:00 часа

Запази своето място ПРЕДВАРИТЕЛНО на 0884 777050!!!

Нашият живот е предимно Ян – динамичен, забързан, пълен със стрес, напрежение и хаос. Имаме нужда от покой, от неподвижност, от връщане към усещанията на тялото ни. Не толкова от фитнес и ново натоварване, а от друг подход към живота си.

ИН йога предлага да усвоим такъв начин и така да постигнем баланс. Да хармонизираме ежедневния хаос и безумие чрез един по-бавен, по-медитативен и по-задълбочен подход към тялото, душата и ума!

Традиционният ИН йога клас ще бъде съпроводен с трептене и резонанс от различни музикални инструменти, които ще задълбочат изживяването ни и ще отпуснат и заредят тялото и душата ни по един различен начин.

Заниманието ни ще бъде 2 часа и по време на задържането в позициите, ще създаваме среда от камбанки, музикален триъгълник, калимба и други инструменти, които да помогнат в процеса на освобождение на емоционални блокажи, негативни мисловни модели и стрес в сухожилията и ставите.

*Забележка: Йога Ин не е оздравителна йога. Ако страдате от нараняване, позволете на тялото си да се излекува, преди да се потопите в тази практика.

Водещи:
Жоро Христов – сертифициран ИН йога инструктор от 2014 г., обучен по системата на мастер Виктор Чен от Сингапур, изследовател на различни духовни традиции и съвременни начини за висококачествен живот и освобождение от страданията на модерната ни цивилизация.
Никола Кирилов – съмишленик и помощник в това вибрационно приключение. Както той обича да се шегува асистент шаман! 🙂

Такса участие:
20 лв. – с предварително записване
25 лв. – в деня на събитието

Мястото ви е гарантирано с предварително заплащане на 50% от сумата за участие.

Очакваме ви да си подарим прекрасно време заедно!

Пловдивски Културен Институт НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ