Скъпи любители на йога,
очакваме ви в НОВИЯ клас ИН йога с Марияна
всеки вторник от 17:30 часа от 12 септември в Пловдивски Културен Институт

ИН йога е изключителен подарък за тялото и силен рестарт за ума, носи абсолютния баланс и хармония, имайки предвид постоянния ЯН (динамичен) ритъм, в който живеем. Тази удивителна практика представлява медитация на основата на ИН енергията – женската енергия в тялото, Луната, менталността, мекотата, енергията на уважението, приемането, толерантността. Това е силата, която разгръщаме чрез смирението, покоя и уединението навътре.

По време на ИН практиките се изпълняват пасивни пози близо до земята, с по-дълго задържане (от 3 до 5 мин.), което позволява да осъзнаваме в дълбочина мускулите, ставите и тъканите в тялото ни. Цялото внимание в тази сесия е насочено към съединителната тъкан на бедрата, таза и долната част на гръбнака. Съединителната тъкан е свързана директно с меридианите на тялото (енергийните канали) и работейки на физическо ниво, ние стимулираме потока на положителната енергия и сила.

Подходът в тази практика е доста по-дълбок, отколкото в по-динамичните практики, което позволява да постигнем максимално отпускане и приемане на позата, в която се намираме, като естествена форма на тялото.

При ИН йога концентрацията е към запазване мобилността на ставите и заздравяване на мускулите, сухожилията и кожата, което помага да се увеличи силата и гъвкавостта в тялото. Това носи облекчение на неприятните ставни болки и скованост.

В практиката се използват възглавници, подпори, колани и др., което подпомага дълбокото отпускане в позите. Чрез използване на мантри, мудри, аромати, гонг звуци, кристали се цели постигане на осъзнаване, освобождаване на напрежение и вътрешна концентрация.

ИН йога практиката е изключително релаксираща и подходяща както за напреднали в йога, така и за абсолютно начинаещи.

Преподавател: Марияна e сертифициран преподавател по Хатха йога, Виняса Флоу йога, Ин йога, Йога за деца, Йога терапия, Медитация. В класовете си интегрира различни знания, школи и личен опит с терапевтични методи, психология, невро-лингвистично програмиране (НЛП), техника за емоционална свобода (ТЕС), рейки, астрология, нумерология, ароматерапия, кристалотерапия, ангелска терапия и др.

Такса участие:
10 лв. – Еднократно посещение
35 лв. – Карта 4 посещения – Валидност 30 дни
65 лв. – Карта 8 посещения – Валидност 45 дни

В този клас можете да се включите и с карти  MULTISPORT, SODEXO или ISIC. 

За информация: 032664433 или 0884 777050 – Рецепция ПКИ

Очакваме ви на постелките
в зареждащите и трансформиращи класове с Марияна!

Да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050