Марс влиза във Везни на 22 октомври и ще остане в този зодиакален знак до 9 декември 2017 г.

Марс – това е войникът вътре в нас. Положението на планетата в наталната карта показва как изпълнявате своите планове, как се добирате до целите си. Марс олицетворява действията, активността и агресията.
Везни е знакът на мира и хармонията, взаиморазбирането и дипломацията, елегантността и справедливостта.
Как могат да се съвместят тези противоречиви планети?
Марс във Везни обединява планирането и действието, енергията може да бъде присъща за дипломата, капитана на отбора, генералния директор, обществения лидер.
Когато войнствените качества на Марс се срещат с дипломацията на Везни, наблюдаваме едно желание за изграждане на дългосрочни партньорски отношения, войнствеността се размива. Появява се импулс за търсене на път на взаимодействие и разбирателство, който е вдъхновен само и единствено от Марс.

В любовен план можем да очакваме повече енергия и желание за мирно решаване на възникналите противоречия. Благодарение на Везни ще има и намаляване на агресията. Използването на агресията за разрешаването на любовните проблеми ще доведе до абсолютно разрушаване на мира и хармонията във връзката, което ще е причина за неприятни последствия.
Съчетанието Марс във Везни се асоциира с идеалния любовник, който едновременно е страстен и нежен, възбуждащ и хармоничен. Тук не става въпрос само за физическата любов. Това е нещо повече – хармония в партньорството за цял живот.

Везни – това е зодиакалният знак, който отговаря за партньорството и отношенията. Когато Марс прави транзит в този знак, има повече сватби, започват повече любовни романи. Ако желаете да укрепите или възстановите стара връзка, да привлечете любовта в живота си, използвайте това време, за да заявите на Вселената своите намерения. Всичко може да се сбъдне.
Вашата любов може да изживее голям разцвет по време на транзита на Марс във Везни. Това е знак на въздуха, свързан с интелекта и общуването. Марс във Везни Ви позволява да очаровате и съблазнявате с помощта на ума и думите. Пишете смело романтични съобщения и писма и може да очаквате много вълнуващи резултати.
Направете си план за действие, ако искате да се движите напред в любовта. Направете конкретни стъпки – поканете човека, с когото искате да бъдете на романтична вечеря. Дайте акцент на блясъка и елегантността, които са така добре известни на Везните. Човекът до Вас ще почувства вдъхновение и ще се държи по начина, по който Вие искате.

Ако сте сами в този момент, поглезете се и вярвайте, че любовта скоро ще Ви споходи. Използвайте марсианската енергия за себе си и за своите бъдещи връзки. Това, че в момента сте сам, не означава, че любовта няма да почука съвсем скоро. Марс и Везни ще Ви помогнат да се подготвите за човека, който ще бъде вашата любов. Вълшебството ще се случи и Вие ще я срещнете – ЛЮБОВТА!

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg