От 6 март планетата Меркурий е в зодиакалния знак Овен ище остане там до 13 май.
Това знаково разположение ще повлияе върху нашето общуване и мислене по един коренно различен начин.
Вие може да усетите огромната сила да комуникирате по–уверено и по–директно с хората около себе си. Ще имате един непрестанен импулс към действие за едно по–енергично общуване.
Планетата Меркурий е тази, която определя начина ни по който ние общуваме с другите. Това ще даде едно по-разпалено, жарко и страстно комуникиране с хората около нас. Мислите ни ще са много по – позитивни, по -директни и оригинални. Ще бъдем изключително прями и открити. Ще навлизаме в най -различни дебати и дискусии, в които ще може да се изказваме открито и да изразяваме мнението си спокойно. Няма да се страхуваме от това какво ще кажем и няма да се съобразяваме с никого.
Но все пак, нека се постараем да бъдем по -малко агресивни и по – тактични в своите забележки и изказвания по различни въпроси.

Много ще ни е трудно да бъдем от най-търпеливите, затова може да изпитаме определени трудности. Бързо и импулсивно ще ни спохождат нови мисли. Но така ще идват и думите, които ще изричаме, затова трябва да внимаваме какво говорим, за да не обидим и захапем някой с острия си език.

Най-положително влияние ще изпитат върху себе си зодиакалните знаци Стрелец, Лъв и Овен. Те ще бъдат много по – общителни и ще успяват да направят впечатление на всички. Някои от тях ще осъществяват свой проект или ще започнат ново начинание, което ще бъде изключително успешно.
Зодиакалните знаци Риби, Рак и Скорпион ще комуникират най–вече по темите, свързани с финансовото им положение.
А Везни, Близнаци и Водолей ще се насочат към решаването на проблеми в своитете лични отношения и връзки.
Зодиите Козирог, Дева и Телец ще получат важни предложения, които ще им помогнат да изпълнят своите цели и планове.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg