Астрологична дневна прогноза за 9 август 2017 год. от Ивелина Рускова*
17 лунен ден от 21:06 часа на 8 август до 21:40 часа на 9 август

Това е ден, в който всеки получава вътрешната си свобода, натрупва и изпитва радостта на битието, среща идеалната любов!
Този ден е много сполучлив за сключване на бракове – този съюз ще бъде дълъг, никога няма да угасне любовта. Този ден е благоприятен за съпружески отношения. Този ден е желателно да се проведе като ден на контактите, веселието, разкрепостяването.
Един релаксиращ ден пълен с много спокойна и плавна енергия. Сякаш животът ще е забавил темпото си, ще бъдем отново спокойни и много романтичното и релаксиращо настроени, като за лято. Наслаждавай те се на този вълшебен миг, вземете с пълни шепи от положителните емоции и чувства, с които ни заливат околните.

ПОЗИТИВИ
Ще искаме освен почивката и отпускащата атмосфера, да бъдем и в една активна дейност и мотивация. Хем ще имаме желание да си почиваме, хем ще искаме и да поработим малко, заради вътрешния ни стремеж за активност, който ще бушува в нас. Ще усетим своите вътрешни сили, вътрешната си воля за действие, ще се обърнем и към духовната страна на живота, ще имаме желание за нови знания и информация. Устремени към бъдещето, към непознатото и скритото, в търсене за истината на света и на живота ни.
Дошло е времето да усетим подкрепа, любовта и разбирането на близките си хора. Определено ще имаме нужда от тях и от техните грижи и емоции, така ще укрепим своите връзки и отношения сега.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
Но нека да имаме предвид все пак, денят носи много неконтролирани енергии, които могат да ни отведат не където трябва.
Остава ни съвсем малко до Ретроградния Меркурий, затова стягайте се и свършете това, което после няма да успеете така успешно да реализирате.

ЗДРАВЕ
През този ден да не се пият много течности, уязвима е кожата. Повишава се възможността от алергични прояви. Да се отбягват химичните лекарства, алкохола, наркотиците, да се предпочитат билките. Да се подбира храната да не е развалена. Да не се правят операции на сетивните органи, на черния дроб и краката. През този ден са уязвими краката затова трябва да се ходи, по-малко. Може да се правят операции на органите в коремната кухина (черва, апендикс).
Сънищата доста често се случват в живота, най-често на третия ден. Приятните, хармонични сънища говорят за успешна реализация на набелязаните планове. Ако сънят е неприятен значи временно сте лишени от чувството за хармония.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg