Астрологична дневна прогноза за 5 декември 2017 год. от Ивелина Рускова*
17 лунен ден
от 18:05 часа на 4 декември до 19:06 часа на 5 декември

ПОЗИТИВИ
Това е ден, в който всеки получава вътрешната си свобода, натрупва, изпитва радостта на битието, среща идеалната любов. Този ден е много сполучлив за сключване на бракове – този съюз ще бъде дълъг, никога няма да угасне любовта. Този ден е благоприятен за съпружески отношения. Този ден е желателно да се проведе като ден на контактите, веселието.
Чувства, емоции, вътрешни преживявания- това ще е мотото на вторника. Ще преминем през всякакви фази на настроението ни. Но хубаво би било, ако можем да не се подаваме толкова много и да гледаме да уравновесим състоянието и ситуациите около нас.

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
Отново темите в семейството ни ще бъдем на преден план, всичко ще се върти само в тази насока и никъде другаде. Така че, ако имате нещо да решавате сега е най-подходящото време, не губете този момент. Няма да задминем днес и партньорските отношения там ще бъдем много активни и дейни. Каквото досега не е излязло на дневен ред, сега ще бъде важно и ще трябва да му обърнем нужното внимание и да направим един анализ на взаимоотношенията си.
Ще обърнем внимание повече на семействата си, на близките и роднините си. Ще се станем много чувствителни, раними и обидчиви. Желание за домашен уют и комфорт ще търсим. На преден план ще седят за решаваме въпроси и проблеми свързани с дома ни.

ЗДРАВЕ
Уязвим е стомахът днес, дванайсетопръстника и желателно да не се правят там операции.
Повишена е възприемчивостта към токсини, включително спиртни напитки и наркотици.
Препоръчително е да се правят процедури и да се лекуват камъни – бъбречни и жлъчни. Добре е за лечение на болести свързани с обмяната на веществата.
Да се отбягват водните процедури.

Въпреки, че ще бъдем много чувствителни, емоционални и податливи на всякакви емоции, това по никакъв начин няма да ни попречи да създадем едни прекрасни отношения с нашите близки, роднини и приятели.
Късно вечерта най-силно ще усетите едно приятно, меко и хармонично отношение с вашето семейство, или с хората, с които общувате.
Насладавайте се на тези моменти, те са ценни и много стойностни. Обърнете нужното внимание на хората, около вас те го заслужават а и вие имате нужда от това.
Сънищата доста често се случват в живота, най- често на третия ден. Приятните, хармонични сънища говорят за успешна реализация на набелязаните планове. Ако сънят е неприятен значи временно сте лишени от чувството за хармония.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg