Астрологична дневна прогноза за 20 октомври 2017 год. от Ивелина Рускова*
2 лунен ден
от 08:05 часа на 20 октомври до 09:05 часа на 21 октомври

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
Ако ви е присъщо скъперничество, то ще се прояви в този ден. Да не се яде всичко подред. Ако нещо много ви се иска – не си отказвайте. Доверете се на своето чувство, което няма да ви подведе и така ще определите лесно, коя храна е полезна, коя е вредна за вас. Това важи не само за храните, но и за хората. Да избягвате конфликти и бурни емоции.
Да се има предвид – това е ден за физически упражнения и получаване на информация.
Днес ще усетим евентуално някакво неудовлетворение, да бъдем засегнати от нечие мнение, и позиция спрямо нас. И това да ви накара да се почувствате много наранени и обидени, което от своя страна ще ви накара да промените своята гледна точка.

Възможно е да се появи силна емоционална и психическа неустойчивост, вътрешно неразположение и напрежение. Не вземайте решения, не бързайте с действията, думите и преценките си. На моменти ще ни се даде една напрегната енергия, която може да срещаме навсякъде около нас. Затова нека да не се впускаме в никакви нови непредсказуеми действия, да внимаваме с кого общуваме и какво говорим. Не вземайте прибързани решения – преди това помислете. Нали знаете „бързата работа срам за майстора“. През днешния ден хората могат да бъдат малко по-сприхави от необходимото. Не влизайте в никакви пререкания с тях. Не спорете – безмисленно е.

ПОЗИТИВИ
Много благоприятен е деня за научни изследвания, размишления, открития. Хубаво е за пътувания, командировки. Но във всичко да се проследява разумност и щедрост.
Може да се започнат съответни практики и цикли. Темите, които ще са актуални днес ще бъдат свързани с финанси, здраве, секс, зачатие.
Денят ще бъде изключително благоприятен , и много продуктивен. Още от сутринта денят вещае големи възможности и перспективи.

Ще се чувстваме малко или много с една нервна възбудимост, емоционална нестабилност и психо–емоционален дисбаланс.
Въпреки това ще се справим изключително добре с всичките си важни и трансформиращи моменти и ситуации днес. Съдбата и пространството ни дават прекрасни и благоприятни възможности да ги решим, както и да извлечем полза и резултати от тях.
Ще имате щастието да се насладите на един положителен ден, който ще даде впоследствие своите плодове.

ЗДРАВЕ
Уязвими са половите органи, възможно е обострянето на хемороиди и на запек.
Да не се правят операции на дебело черво и полови органи, ако естествено не е наложително.

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg