С удоволствие ви каним в това прекрасно преживяване на старта на Новата Лунна година, в която ще триумфира Жълтото Земно Куче.
Нова година – НОВО начало. Нещо чисто НОВО идва да се прояви – чрез ТЕБ и живота ти. 

Нека отворим сърцата и сетивата си, за да позволим на желаното да се проявява, на нежеланото – да преминава, на ценното – да остава. Нека имаме куража и ясната визия да сътворяваме всичко, което зависи от нас и да проявяваме мъдрост и смирение към всичко, което не можем да променим.
Ще осъзнаваме потенциала ни, емоционалната ни палитра, мисловните модели, ще се забавляваме, но и преосмисляме ограничения, зависимости, матрици и страхове, за да ги превърнем в позитив, който ни развива и мотивира, проявява твореца и господаря в нас.
Заедно ще чувстваме подкрепата на общността, силата на мисълта и цялостната ни нагласа към сътворяване на едно по-добро, по-изобилно и по-пълноценно бъдеще за всички ни.

Ще се потопим в красотата и магията на Родопи планина в удобствата и комфорта на четиризвездния СПА хотел Орфей Девин, ще релаксираме и зареждаме с йога и спа процедури.

Родопите са развълнувано море от застинали ридове и върхове и всеки от тях има своя прелест, обаяние, специфика. В сърцето на Родопите е сгушен приказния град Девин, събрал в удивително съчетание величието на планината, пълноводни реки и минерални извори.
Освен с красивите гледки на живописни каньони и мекият климат, курортът Девин е известен с изобилните минерални води, подходящи за лечение и профилактика на различни видове заболявания на опорно-двигателния апарат, нервната система, половата система, сърдечно-съдови, стомашно-чревни, чернодробни, бъбречно-каменни и кожни заболявания.
СПА центърът в хотел “Орфей” представлява всичко, което е свързано със здраве, красота, удоволствие. С модерния си стил и оборудване, разположен на площ от 3500 кв.м, СПА центърът е един от най – добрите в грижите за здравето.
Здравният комплекс предлага фитнес център с най-новото кардио-васкуларно оборудване, просторни топлолечебни съоръжения, включващи сауна, турска баня, парна баня, египетска кална баня, 16 специализирани вани с неповторимата Беденска минерална вода, обслужвани от професионално обучен персонал, 6 масажни стаи, терапевтичен басейн с минерална лечебна Девинска вода и джакузи.
Хотелът разполага с три външни басейна, единият от които е предназначен за най-малките гости на хотела, и два вътрешни басейна.

Да си подарим три дни споделеност, забавление, опознаване, сътворяване, наслада и позитивна трансформация. Дарът към нас е дар към всичко, с което сме свързани.
Нека да творим заедно и да се убедим сами – всичко ще е по-различно след това!

Водещ:
Марияна е сертифициран преподавател по Хатха йога, Виняса Флоу йога, Ин йога, Йога за деца, Йога терапия, Медитации. Ментор и ценител на човешката душа, консултант и водач в преоткриване на човешкия и житейски потенциал, мотиватор за позитивна промяна.
Преминава през редица лични и житейски предизвикателства, които през 2005 год. я отвеждат към пътя на йога и постепенно превръщат това пътуване в нов начин на живот и мислене. В опознаване на себе си и търсене на своята истина, среща едни от най-вдъхновяващите учители по света.
Марияна изгражда свой индивидуален подход и стил в практиките си като интегрира различни знания, школи и личен опит с терапевтични методи, психология, медитация и визуализация, невро-лингвистично програмиране (НЛП), техника за емоционална свобода (ТЕС), рейки, астрология, нумерология, ароматерапия, кристалотерапия, ангелска терапия и др.
Йога постелката е моето пространство и възможност да преоткрия живота си, да опознавам себе си, да приемам, да прощавам, да облагородявам средата си, да се наслаждавам, да живея с благодарност. С вдъхновение и вяра споделям най-доброто от моя път и личен житейски опит.“

Цена:
180 лв. за настаняване в двойна стая
210 лв. за единично настаняване
Деца до 3 години се настаняват безплатно.
90 лв. за настаняване на дете от 3 до 12 год.
130 лв. за настаняване на дете над 12 год. или допълн. легло

Цената включва:
2 нощувки със закуски и вечери; конферентна зала и всички практики; СПА пакет – минерален басейн, сауна, джакузи, парна баня, фитнес; безплатен паркинг; Wi-Fi, курортна такса, туристическа застраховка и ДДС.

Facebook Event: Ново Начало – интегрален ритрийт по Новолуние с Марияна

Срок за записване: 26 януари 2018 г. с капаро 80 лв.
За връзка и допълнителни въпроси: 0887 110660 или на info@change-life.eu