Новолунието на 19 октомври 2017 г. ще настъпи в 22:13 часа.

Съединението на Слънцето и Луната във Везни ще ни помогне да видим всички нюанси в нашите отношения, както делови, така и лични.
Започва нов лунен цикъл, който ще се характеризира с оживление и стремеж към обновление. Чувствата ще се управляват от подсъзнателните сили.
Новолунието във Везни е благоприятно време за начало на нов любовен роман или да се премине на ново ниво на връзката, ако тя е по-отдавна. Времето е подходящо да изслушваме партньора си и да се вслушваме в неговите думи, не пренебрегвайте чуждото мнение, разгледайте всички нюанси и по този начин ще успеете да възстановите баланса във връзката.
Дипломатичността, притежавана от Везните, позволява да се справим с всички проблеми по един блестящ начин. Ще намираме решения на възникналите въпроси много по-лесно и ще ни помогне да разберем, че мирното разрешение на проблема е за предпочитане пред конфронтацията. Ако се съсредоточите да видите и разберете какво мислят за Вас другите хора, то това ще Ви помогне да опознаете себе си много по-добре.

Уран – планетата, която я свързваме с неочакваното, изненадващото и непланираното в астрологията, прави опозиция с Новолунието, затова някои от нас могат да бъдат изненадани, приятно или не, в сферата на любовните си връзки и отношения. Но не се плашете, приемете всичко и не се бунтувайте, а изчакайте да видите последствията, които ще донесе всичко това. Нищо в живота не е случайно, има някаква цел, която ще разберем на по-късен етап и даже след време се радваме, че се е случило. Така че, спокойно се насладете на живота и на Любовта!

Предупреждавам, че желанията не могат да се сбъдват в рамките само на един лунен цикъл – 29,5 денонощия, а е възможно да им трябва повече време в следващите месеци. Но всичко зависи от нас и от нашата вяра, от нашето желание, колко силно искаме нещо и се борим за него. Пожеланията могат да бъдат направени в рамките на първите 8 чàса след Новолунието, да се напишат на лист хартия и да си ги визуализираме.
Как може да стане това: напишете желанието си до 8 чàса от точния момент на Новолунието на ръка, препоръчително е да се пише с червен химикал и да го държите близо до себе си. Новолунието е наистина един необикновен ден! Един магически ден! Това е една уникална техника за сбъдване на желания. Нашите мисли са енергия, с която можем да постигнем много. Можем да повлияем на много неща, случващи се в живота ни. Защото може да има такива, които са предначертани и предопределени, но има и неща, които могат да бъдат променени от нас, от нашите мисли, от нашите действия. А именно тук се включва силно правото ни на избор, на нашата свободна воля.
Ние предявяваме и показваме, от какво имаме нужда и го пускаме в пространството. А то впоследствие ни го дава, чува нашите желания и молби. Затова се казва още – искай, за да ти се даде!
Новолунието е един много специален момент, през който, ако насочим мислите си в правилната посока и повярваме силно, от цялото си сърце и душа, нашите желания ще се станат реалност. Това е един вълшебен миг, в който стават чудеса! Вземете този момент и се обърнете към Вселената за помощ!
Останете сами със себе си, с вашата мечта, с вашето желание. Затворете очи и си представете, че това което искате, вече е факт, реализирано е. Усетете чувствата и емоциите, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се отстрани в тази ваша визуализация. Но вярвайте и искайте това силно и неистово. Не се съмнявайте и грам, че ще се случи.
Изключително важно условие е вашето желание да бъде свързано и да засяга само и единствено вас самите, а не да касае други хора! Ако си мислите, че можете да повлияете на другите, много се заблуждавате, нищо няма да постигнете.

Какви теми можем да засегнем на това НОВОЛУНИЕ във ВЕЗНИ?
• Партньорства
• Споразумения
• Баланс
• Преговори
• Подкрепа
• Хармония
• Сътрудничество
• Взаимоотношения
• Дипломация
• Мода
• Красота
• Изкуство
• Елегантност

Как да формулираме своите желания:
„Благодаря, за това, че имам едни прекрасни взаимоотношения с всички от моето семейство.“
„Благодаря, че мога да имам и да чувствам баланс и хармония във всяко едно отношение и сфера от живота си.“
„Благодаря, че имам чудесни взаимоотношения с всички хора около мен.“
„Благодаря, че в живота си имам всичко красиво, на което мога да се насладя. “
„Благодаря, че имам мечтаните споразумения с точните хора и партньори, които ме водят в правилната насока.“
„Благодаря, че притежавам много дипломатични качества, които ми помагат в по- нататъшните ми преговори.“
„Благодаря, че съм един много добър сътрудник и винаги мога да намеря достоен начин за водене на всякакъв вид преговори.“

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg