Новолуние в Телец – Специален период, в който нашите желания ще станат реалност

Новолуние в Телец – Специален период, в който нашите желания ще станат реалност

Новолуние в Телец започва на 15 май в 14:49 ч.

Новата Луна в този знак ни съветва да не бързаме, да забавим ритъма, който следваме, за да можем да оценим това, което притежаваме. Небесния покровител на Телеца е Венера, планетата на любовта и красотата, а също така и на парите и материалните ценности. Тези теми ще бъдат актуални в предстоящия лунен месец.
Земният характер на Телеца ни призовава да се съсредоточим върху едно нещо и да не разпиляваме силите си. Този знак ни помага да разкрием нашите таланти и заложби, свързани с някакво хоби. През периода на Новолунието ако знаем точно какво искаме, ще знаем и какво точно да поискаме и какво да направим за постигането му. Сега имаме възможността да се обърнем към вселената, за да поискаме помощ и закрила в нашите дела . Важно е да се отбележи, че желанията не могат да се сбъдват в рамките само на един лунен цикъл – 29,5 денонощия, а е възможно да им трябва повече време в следващите месеци. Всичко зависи от нас – нашата вяра и силно женалие. Пожеланията могат да бъдат направени в рамките на първите 8 часа и да се напишат на лист хартия, като е хубаво да се визуализират.

Как може да стане това:
– напишете желанието си до 8 часа от точния момент на новолунието
-напишете желанието на ръка
-поставяйте дата и съхранявайте листовете с желанието си
-желанието е да се пише с червен химикал и да ги държите близо до вас

Това е една уникална техника за сбъдване на желания. Нашите мисли са енергия – енергия, с която можем да постигнем много. Можем да повлияем на много неща, случващи се в живота ни. Има такива, които са предопределени, но има и неща, които могат да бъдат променени от самите нас. Именно тук се включва силно правото ни на избор и нашата свободна воля. Ние сами предявяваме и показваме от какво имаме нужда и го пускаме във пространството, а то впоследствие ни се връща. Затова се казва още искай, за да ти се даде!
Новолунието е един много специален момент, през който ако насочим мислите си в правилната посока и повярваме силно, от цялото си сърце и душа, нашите желания ще се станат реалност. Това е един вълшебен миг когато стават чудеса!
Възползвайте се от този момент и се обърнете към вселената за помощ! Останете сами със себе си, с вашата мечта с вашето желание. Затворете очи и си представете, че това което искате вече е факт, реализирано е. Усетете чувствата и емоции, които ви обгръщат от сбъдването му. Вижте се отстрани в тази ваша визуализация. Изключително важно условие е вашето желание да засяга само и единствено вас самите, да не касае други хора! Ако си мислите ,че можете да повлияете на другите, много се заблуждавате.
Знака Телец отговаря за това Новолуние, а то ще бъде доста практично за всички нас. Идва време, когато ще можем наистина да се избавим от всички свои илюзии, ще можем да изградим и да пренаредим живота си и това може да стане наистина реално.
Това новолуние ще се усети най-вече от зодиакалните знаци Телец, Дева и Козирог, а също така и от водните знаци Рак, Скорпион и Риби. Новолунието на 15-ти май носи доста благотворни енергии, защото Луната оформя много позитивни аспекти с Марс и Плутон. Планетните енергии са меки и спокойни и затова този лунен месец ще е много добър за хармонизиране на отношенията ни. Възможни са изменения в партньорските отношения,както в личните така и с деловите. Силно ще се стремим да направим някои големи промени, които могат да се изразят във финансов план.

Какво можем да си пожелаемпрез периода на НОВОЛУНИЕ В ТЕЛЕЦ?
Естествено темите, които отговарят на Телеца са:

-ПАРИ
-МАТЕРИАЛЕН КОМФОРТ
-СОБСТВЕНОСТ
-ПРИТЕЖАНИЯ
-УПОРИТОСТ
-ПОСТОЯНСТВО
-ТЪРПЕНИЕ
-СИГУРНОСТ
-ДОВЕРИЕ
-СТАБИЛНОСТ
-ЧУВСТВА
-ФИЗИЧЕСКИ КОМФОРТ
-ФИЗИЧЕСКИ УДОВОЛСТВИЯ
-ПОСТОЯНСТВО
-ТЪРПЕНИЕ
-ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ИНАТА
-ПРИВЪРЗАНОСТИ
-ЖЕЛАНИЕ ЗА ПРИТЕЖАНИЯ

Желанието трябва да бъде конкретно, а не общо.
„ Благодаря, че имам възможност да създам лесно и спокойно финансова независимост по един удовлетворяваш начин.
„ Благодаря, за това, че се освободих от всички свои неспокойства и тревоги свързани с парите .“
„Благодаря, че мога с лекота да предприема и да направя стъпките и действията, които да ми помогнат да стана притежател на свой собствен дом, бизнес, кола и т.н.“
„ Благодаря, че мога да живея в една комфортна обстановка.“
„ Благодаря, че имам много търпение и упоритост в преследване на целите си „
„ Благодаря, че имам доверие и спокойствие в утрешния ден“
„Благодаря, че имам всички необходими физически удоволствия и комфорт около себе си „

След като напишете желанията се, в деня на новолуние, сгъвате листа и си казвате: „Сега се включва програмата за изпълнение на желанията. Всичко, което съм написал/а, започва да се изпълнява. Едно, две, три…“
Вселената иска вие да бъдете щастливи. Ако едно желание не се сбъдва, продължавайте да го повтаряте или обърнете внимание каква неочаквана облага идва на негово място. Не забравяйте, че след сбъдването на вашето желание, първото и най-важното нещо , което трябва да направите е да изкажете своята голяма признателност и Благодарност. Благодарете на Космоса, на Вселената, на Пространството за неговата помощ и закрила!
Вярвайте в себе си, вярвайте във Вълшебства, вярвайте в чудеса!

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg

Оставете коментар

Logged in as admin. Изход »

Оставете коментар

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате първи нашите ексклузивни оферти и промоции. Възползвайте се от предимството да получавате кодове за отстъпки и специални оферти, което само регистрираните потребители имат. Абсолютно необвързващ е и може по всяко време да откажете да го получавате.
Абонирайте се като попълните информацията си тук:

 

Записването е успешно!