Имаме удоволствие да Ви уведомим за гостуването на д-р Татяна Николова в Пловдив
на 16 август (сряда) от 12:00 до 17:00 часа,
която ще проведе консултации и съвременна диагностика с апаратура Оберон

Диагностика с Оберон
Апаратно-програмния комплекс (торсионният квантов генератор “Оберон” 11 и програмата “Метапатия” 3), на базата на спектралния анализ на вихровите магнитни полета на биологическите организми, за първи път позволява напълно безвредно, без неприятни и понякога болезнени манипулации да се получи пълна представа за здравето на човека и дори за най-началните, иначе неуловими прояви на заболяванията. Такава степен на пълна ранна и безвредна диагностика не е по възможностите на нито една от използваните досега технологии (дори на създадените през 90-те години на ХХ век апаратури като IMEDIS, EXPERT, VEGA и др.), които могат да установят само вече оформен процес, но не намерението му да се формира.
Информацията, която се постига при диагностика с Оберон е далеч по-богата. По измененията на вълновите характеристики на магнитните полета на живите организми, на тяхната тъкан, на отделните клетки и даже на отделните ферменти и хормони за час и половина – два тя създава детайлизиран образ на индивидуалното състояние на организма, прави качествена оценка на всеки орган, на неговите части и функции, постигайки ясна в момента диагноза. Нещо повече – диагностиката позволява да се открие индивидуалната предразположеност към такива сериозни заболявания като диабет, инфаркт, инсулт и др. и да прогнозира възникването им, както и да се установят скрито протичащи процеси. Определя се функционалното състояние на всеки, разпознава се първопричината за нарушението, откриват се проблемните зони и се установяват скрито протичащи процеси.
Повечето от известните днес изследвания разглеждат органите на човека от гледна точка на техните структурни изменения (форма, размери, образования), но не могат да оценят тяхното функционално състояние. Именно промяната във функционалната активност на органите е начало на повечето заболявания, а измененията в тяхната структура са по-късен стадий, последващ дълго протичащи функционални отклонения.

Диагностиката включва изследване на:
• Сърдечно-съдова система.
• Нервна система.
• Храносмилателна система: хранопровод, стомах и черва, черен дроб, жлъчен мехур и панкреас.
• Мъжка и женска полова система – наличие на възпалителни заболявания, състояние на простатата и качество на сперматозоидите, функционалност на яйчниците и проходимост на тръбите.
• Пикочноотделителна система
• Опорно-двигателния апарат – състояние на ставите, костите и костната плътност
• Дихателна система и говорни и сетивни органи – трахея, бронхи, бели дробове носна и устна кухина, уши.
• Ендокринна система
• Кръвоносна система и кръвотворните органи
• Състояние на имунитета и предразположеност към алергии
• Наличие на микроби, вируси, хелминти, хламидии, стафилококи и стрептококи, ламблии, трихомони, глисти и др.

Диагностиката с Оберон:
  Експресен, безболезнен и неинвазивен преглед на целия организъм. Само за 1 час получавате информация за състоянието в момента на всички ваши органи и системи.
  Установява скрити заболявания, които могат да протичат без видими прояви.
  Установява наличие на паразити в организма.
  Това изследване може да открие склонност към някои заболявания и да прогнозира възникването им.

След диагностиката се разпечатва епикриза, представяща пълното функционално състояние на целия организъм, посочват се и най-подходящите за всеки конкретен случай лекарствени средства, хомеопатични препарати и биологичноактивни добавки към храната на натурална основа от български и световни производители.
Като използвате предлаганата диагностика, получавате възможност за много по-добри резултати при профилактика и лечение. Това ще ви донесе дълготрайно здраве, радост и благоденствие в живота.

Д-р Татяна Николова – педиатър, специалист по алтернативна медицина, клетъчно хранене, биорезонансна диагностика и терапия

Д-р Татяна Николова e завършила Харковски Медицински Университет.
Специализира педиатрия, има 34-годишен опит като лекар. В последните 16 години практикува алтернативна медицина, нутрициология, компютърна диагностика и честотни терапии с апаратура „Оберон“.
Много добър диагностик и консултант, с отлични резултати в своята практика, помогнала на хиляди свои пациенти – деца и възрастни.
Основни помощници в работата й са продуктите на Корал Клуб Интернешънъл.

Не пропускайте срещата с д-р Николова на 16 август, в Пловдивски Културен Институт!

Продължителност на диагностиката – около 60 минути.
Цена на диагностика и консултация – 80 лв.
Информация и предварително записване на час на Рецепцията на Пловдивски Културен Институт, тел. 032 66 44 33 или 0884 777 050.

 

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050