Имаме удоволствие да ви поканим
на двудневно обучение с Пламена Лоренц
Пранично енергийно лечение –  ПЪРВО ниво
на 16 и 17 юни
от 10:00 до 18:00 часа
в Пловдивски Културен Институт

Прана е система за лечение, самолечение, личностно развитие и мощно средство за духовно израстване чрез повишаване енергийното ниво и разширяване на съзнанието, постигане на по-задълбочено възприятие и хармония с околния свят. Създателят на модерното учение за Прана, Мастър Чоа Кок Суи разкрива и прави ясна връзката между състоянието на физическото ни тяло, емоциите, ума и нашето енергийно ниво.

Този семинар е отворен за всички. За участие в него не се изискват предварителни знания или умения, а единствено интерес и желание за учение. В рамките на семинар ПЪРВО НИВО се запознавате с основните техники, предложени в интерактивна последователност от теоретични пояснения, практически упражнения и медитация. С тези достъпни и изключително ефективни техники ще допълните вашите възможности за поддържане и повишаване на жизнеността си, да постигате вътрешен баланс, да се лекувате сами, да помагате на близките си и да се усъвършенствате.

Ще научите повече за това:
> Каква е природата на енергийното тяло, връзка между физическо и енергийно тяло, видове и функции на енергийното тяло, структура – вътрешна и външна аура, енергийни канали/меридиани/ и центрове /чакри, главни чакри
> Как да възприемате и разпознавате фините енергии във вас и около вас
> Как да определите и регулирате състоянието, размера и функцията на аурата и енергийните центрове /чакри/
> Как да коригирате енергиен дисбаланс във вас и средата около вас, основни техники за използване на прана
> Как да повишите енергийното си ниво чрез пранично дишане и медитативна техника
> Каква е същността на самолечението с прана- основни принципи
> Карма и Златното правило, етични напътствия
> Какви са примерните схеми за (само)лечение на леки заболявания: главоболие/мигрена, простуда, висока температура, мускулни болки и схващания, кожни заболявания, слънчеви изгаряния, акне, храносмилателни смущения /липса на апетит, диария, запек, стомашни болки/, дисменореа и др. Холистичен подход
> Какви са примерните схеми за (само)лечение на по-тежки заболявания: повишен холестерол, високо кръвно налягане, сърдечни заболявания, язва на стомаха и дванадесетопръстника, често уриниране, инфекции на пикочо-половата система, импотентност, безплодие, счупени кости, сколиоза, артрит и ревматизъм, повишаване на защитните сили на тялото, синузит, заболявания на дихателната система/пневмония, астма и др./, заболявания на жлезите с вътрешна секреция, възстановяване след операции, забавяне процесите на стареене /при възрастни хора/
> Как да подобрявате и развивате умствените си способности и други техники за лечение с прана, да се справяте със стреса и напрежението на енергийно ниво, лечение от разстояние, техника чрез визуализация.
> Как да изчиствате енергийно пространства, ситуации и взаимоотношения, да лекувате себе си и роднините си, дори домашните любимци

Водещ: Пламена Лоренц живее от 20 години в Германия, сертифициран Боуен терапевт и лечител в Прана система. Тя е лицензиран инструктор към Института за Духовни науки във Виена в Прана система, води медитации и семинари. Завършила е обучение по класическа западна астрология и нумерология и ги използва в консултациите си.

„Моето мото е „Добрият учител е на първо място добър ученик.“ Нещото, което научих от самото начало от живота в Германия е, че всичко което се случва в живота ти е плод на твоите действия или бездействие. Ако нещо не ти харесва имаш правото и задължението да го промениш, но преди всичко изборът е твой – с кого и какво да запълниш времето си. Имаш свободата и силата да премахнеш всичко, което те спира да вървиш напред. Без оправдания, извинения и чувство на вина, защото живеем собствения си живот, а не на другите. И ако не сме доволни и щастливи, не сме полезни за никого, най-малко за себе си. Тази философия е застъпена и в Прана система. Всичко в нас и около нас е енергия и подлежи за изчистване и премахване, затова ние сме архитектиктите и инженерите на живота си. Приветствам сърдечно на този семинар всеки, който желае да промени животът си към по-добро.”, споделя Пламена.

Такса участие: 155 лв.
Цената включва Диплома за преминат курс на обучение от Институт за духовни науки, Виена (задължително условие за преминаване във 2-ро ниво)
Участието ви се гарантира с депозит 80 лв. не по-късно от 29 май!  Доплащане в деня на обучението!
За информация и записване: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

Последвайте събитието във Фейсбук на: Пранично енергийно лечение –  ПЪРВО ниво

Очакваме ви да споделим заедно това полезно знание!

logo (1)

Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ
Facebook: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!