Каним Ви да се присъедините към Prana Flow Pranams Meditation
на 21 януари (неделя) от 14:00 часа
в Пловдивски Културен Институт

Тази изключителна лечебна и обновяваща практика е оригинална виняса, в която са интегрирани най-древните универсални движения и е дълбоко потапяне в медитация чрез движение, мудри и мантри.
Prana Flow Pranams е израз на почитане и отваряне пред божествената проява във всичко и всеки.

В триумфа на първото Новолуние за 2018 ще отдадем признателност и благодарност към гостоприемството, силата и изобилието на Земята, ще приветстваме вътрешното Слънце в нашия съкровен дом на истина, любов и мъдрост.
Това е практика, чрез която изследваме и опознаваме себе си в едно с допуснатите в нас препятствия и съпротиви. И отвъд тях във фина медитация в движение ще се опитаме да навлезем към центъра в тялото си и да проявим светлината и любовта в мислите, намеренията и утвържденията. След тази сакрална практика наблюдавай  как процесите вътре в теб ще се трансформират и балансират и как твоят свят ще се отрази във всичко извън него.

Какво включва това преживяване?
–  Заедно ще създадем и наречем ритуален хляб, вплитайки в него нашите сърдечни желания и всеобщи пожелания за благото на всички в годината напред.
– „Бъди силен, без да проявяваш насилие. Бъди мек, без да показваш слабост.”, казва Руми
Сила в мекотата ще открием с потапяне в дълбока медитативна виняса с мантри и мудри в 108 Prana Flow Pranams. Научи повече за Свещеното число 108.
– В божествена релаксация и мантра медитация ще съзерцаваме лотоса в сърцето си и ще се насладим на обновление на всички нива – тяло, ум, емоции и дух ще резонират в хармония, истинност и любов.

Готов ли си за това трансформиращо споделено преживяване? 

Водещ:
Марияна е сертифициран преподавател по Хатха йога, Виняса Флоу йога, Ин йога, Йога за деца, Йога терапия, Медитации. Ментор и ценител на човешката душа, консултант и водач в преоткриване на човешкия и житейски потенциал, вдъхновител за позитивна промяна.
Преминава през редица лични и житейски предизвикателства, които през 2005 год. я отвеждат към пътя на йога и постепенно превръщат това пътуване в нов начин на живот и мислене. В опознаване на себе си и търсене на своята истина, среща едни от най-вдъхновяващите учители по света.
Марияна изгражда свой индивидуален подход и стил в практиките си като интегрира различни знания, школи и личен опит с терапевтични методи, психология, медитация и визуализация, невро-лингвистично програмиране (НЛП), техника за емоционална свобода (ТЕС), рейки, астрология, нумерология, ароматерапия, кристалотерапия, ангелска терапия и др.
„Йога постелката е моето пространство и възможност да преоткрия живота си, да опознавам себе си, да приемам, да прощавам, да облагородявам средата си, да се наслаждавам, да живея с благодарност. С вдъхновение и вяра в човешкия потенциал споделям най-доброто от моя път и личен житейски опит.“

Такса участие: 25 лв.
Продължителност: 180 мин.
Мястото ви е гарантирано само с предварително заплащане на 50% от сумата за участие.

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!