За всички дами е специалното гостуване на Евгения Черне в България,
която за пръв път ще представи в Пловдив
интегралната програма „Червена роза. Съвършена“
на 10, 11 и 12 ноември 2017
от 10.00 до 17.00 часа
в Пловдивски Културен Институт

Програмата «The Perfect One. Червена роза» е предназначена за жени, поели или готови да поемат по пътя на себеусъвършенстването. Програмата ще ви помогне да осъзнаете женските си качества от различен ъгъл, да почувствате и да се настроите към своята женска природа. Първият етап (Червена роза) е интегрално настройване, с чиято помощ ще успеем да разберем дванадесетте аспекта, които влияят върху нашата природа.

Програмата «The Perfect One» включва интегрален курс, съставен от практики, представени в различни традиции. Тези практики са насочени към развиването на женската природа, те подпомагат настройването, напълването и структурирането на тялото, работата върху екстатичността и върху природата на преживяванията. Знанието за ритъма, пропорцията и хармонията ще бъде опознато чрез различни културологични матрици, а то дава възможност не само за усъвършенстването на тялото, но и за изработването на необходимото внимание, изработването на фокусирането като основа на всеки вид и ниво на развитие.
Осъзнатите жени създават основата на бъдещия живот на планетата, но днес времената са различни, днес е необходимо да отговорим на новото време – в ускорен темп да си спомним истинския си произход, да се съединим с Вселената, да се съединим с всички жени и да се превърнем в сътворителки на своя нов живот.

Програма
С изпълняването на практиките ще опознаваме безграничната природа на жената. Любовта, хармонията, висшия порядък в единството на цялото човечество. Чрез сътворяване ще поставим основите на един нов свят. Заедно ще се върнем към свободата да проявяваш истинната си същност, своята уникалност.

Тази ексклузивна програма се състои от практическа и теоретична части.

Практическа част
•Интегрално хранене – настройване и работа със съзнанието
•Хранене с аромати
•Разблокиране и възстановяване
•Практика за построяване на вътрешна опора
•Познание за природата на женското тяло
•Практики за усъвършенстване
•Практика „Китките на небесния наставник“
•Практика „Свирене на лютня“
•Екстатичен масаж
•Чаена церемония

Теоретична част
•Усъвършенстване в социални условия, ограничаващ женската природа
•Подхранване от гледна точка на „съхраняване и усъвършенстването на себе си“
•Красота
•Осъзнатост
•Пространството на жените. Благоустройство на храм около себе си, чиято опора е природната същност (вътрешен храм)
•Звук, аромат, дреха. Защита от грубото влияние на околната среда.

Особености на програмата
•Програмата е предназначена за жени
•Не се допуска частично посещаване на програмата или включване в нея след началото.
•Цялото хранене по време на програмата е високочестотно и се предоставя в рамките на семинара. Друга храна по време на семинара не се приема.
•Желателно е по време на цялата програма да се изключи храненето с продукти с висок коефициент на смъртност. Преди и след семинара се препоръчва хранене единствено с вегетарианска храна.
•За всяка участничка ще бъде изготвена специална интегрална тениска, която е личен предмет на силата.

Повече информация за проекта „Съвършена“ може да намерите тук: http://www.perfect.one/bg

ТАКСА УЧАСТИЕ: 
При регистрация до 23 септември 2017:
200 евро (или равностойността в лева)
За членове на ИНБИ: 180 евро
При регистрация до 13 октомври 2017:
250 евро (или равностойността в лева)
За членове на ИНБИ: 230 евро

Регистрацията предполага внасянето на предварителна вноска в размер на 50 евро. В случай на отказ, сумата не подлежи на връщане или прехвърляне.
Регистрирането за програмата приключва на 13 октомври 2017 година или при запълване на местата, тъй като за всяка участничка ще бъде изготвена специална интегрална дреха, която е задължително облекло за занятията.

Водеща: Евгения Черне (Жасмин)
Евгения Черне (Jasmin) е родена в Сибир до езерото Байкал. В детството си пребивава край шамани, които са й предали настройката за търсене на висшите принципи на съществуване. След завършването на две висши образования, работи известно време във висша съдебна инстанция като съдия, докато не достига до момент, в който прави избор да посвети своя живот на семейството, творчеството и развитието си.
Тя преценява, че да съди другите хора, преди да е наясно със себе си е неправилно.
Стремежът да се промени намерил своята посока, след като прочела цитат на ЧОМ относно необходимостта от опознаване на личния код като условие за по-дълбока промяна в себе си.
Така Евгения започва да трупа опит по пътя на себепознанието, където основополагащи станали даоистките традиции (даоистка йога и алхимия). За нея първични станали усъвършенстването на себе си и пространството, постигането на най-доброто и хармонично състояние, както вътре, така и извън себе си.
Премества се в Аржентина и става щастлива майка, задълбочавайки се в изучаване на латиноамериканските традиции.
Посещавайки различни свещени точки на планетата и места на силата, Евгения продължава да събира знания в различни направления на развитието, свързани преди всичко с изкуството за развитие на женската природа.
Възприема себе си за творческа личност, която се намира в търсене и постоянно постигане на своето качество.
Евгения има над 10 години практичен стаж и е майстор на нивото „Червена роза“ в проекта The Perfect One и провежда занимания и семинари, насочени към подмладяване и повишаване на честотните характеристики на жените.

За въпроси и записване: 032664433 или 0884777050 – Рецепция ПКИ или 0898399196 – Сузана Чакърова –   s.chakarova@inbi.bg

Място на провеждане: ул. Иван Перпелиев № 5 – Пловдивски Културен Институт