Какви са мислите ти? Какви са приоритетите ти? Какво предопределя действията ти? Какво проектираш? Как всъщност живееш?
Време е да се фокусираш върху себе си и твоите позитиви! Да опитаме заедно!

С акцент към тези въпроси и търсене на конкретните за ТЕБ отговори, те каня на този уникален ритрийт, в който ще интегрираме йога, релакс, планински преходи, практични сесии, дискусии, ритуали и медитации.
Оттеглянето от обичайния ритъм и ангажименти, смяната на мястото и обкръжението, излизането от зоната на комфорт и монотонни навици са всъщност идеалната възможност да опознаеш себе си, своите мисли и реакции. Всичко това има за цел да подпомогне процеса на осъзнаване, за да предприемем сигурни крачки и действия за освобождаване на стари мисловни модели и блокиращи убеждения, да разчистим пространство за ново изобилие, да позволим на нещо ново, ценно и истинско да се влее в живота ни.
Каня те да споделим това приключение заедно с прекрасни хора и вълнуващи преживявания, в сърцето на най-красивата планина – Пирин, в прегръдката на небето и милувката на вятъра, обгърнати в спиращи дъха гледки.

Да си подарим „6 дневно Зареждане и Обновление” и си позволим да бъдем себе си, да се отпуснем в спокойствие, лекота и наслада, да послушаме сърцето, мислите, тялото си!
Да подпомогнем промяната на нещо важно за нас, да открием нещо ново за себе си, да си дадем подкрепа, разбиране и любов, да осъзнаем живота си с благодарност.

От 5 до 10 септември 2017 ще се настаним в удобството и уюта на четиризвездния хотел „Каза Карина” разположен в подножието на Пирин планина, в един от най-красивите и модерни български ски курорти – Банско. Хотелът се намира само на 100 метра от начална станция на кабинковия лифт и на 20 минути разходка от живописния център на града.
Ще се докоснем до индивидуалния дух на Банско, който преплита по уникален и завладяващ начин старинния български стил с модерната архитектура и съвременна култура.
В града има повече от 140 паметника на културата. Има изграден музеен комплекс – 4 музея са на територията на града и един в с. Добринище, разположено на 5 км от Банско: Радоновата къща, къщата-музей “Никола Вапцаров”, къщата-музей “Неофит Рилски”/Бенина къща/, Веляновата къща.
На територията на града е постоянната иконна изложба “Банска художествена школа”.
Храмовият комплекс “Света Троица” е един от най – големите исторически и културни забележителности на града, а църкватa е една от най-големите в страната и има впечатляваща архитектура.
Веднъж потопили се в уюта на Банско, несъмнено ще изживеете съкровена разходка из вековете. Ще усетите силата на индивидуалния български дух, съхранил се чрез архитектурата в къщите на Бансковчани и традициите, обичаите, ценностите на една отминала епоха, които още живеят в бита на местните жители.
Така, сред полите на Пирин планина, освен че ще си подарим пълноценен отдих, ще споделяме време, изпълнено с йога, знание, планински преходи и забава, ще преоткрием красотата на природата и мястото, без да се лишаваме от удобствата, комфорта и модерния лукс на съвременния начин на живот.

Водещ: Марияна Стракова – Сертифициран йога преподавател, ментор и ценител на човешката душа, консултант и водач в преоткриване на човешкия и житейски потенциал, мотиватор за позитивна промяна.
Марияна практикува йога от 2005 година, преминава през различни обучения в България, Индия, Бали, Германия, Холандия, Великобритания и др., където среща едни от най-вдъхновяващите учители по света, между които създателката на Виняса Флоу стила – Шива Рей и нейните последователи – Сандра Атман, Адри Кайзер, Христинe Мей, Беате Тширх, Мишелин Бери, Саймън Лоу, Сиана Шерман, Кристи Кристенсен, Сесил Рубо, Селест Перейра и др. Вярва, че най-големите й учители са децата й и хората, които среща на постелката ежедневно.
В класовете си интегрира йога знания, различни школи, техники и личен опит с терапевтични методи, психология, астрология, рейки, НЛП, ТЕС, ароматерапия, кристалотерапия, ангелска терапия и др. Автор и създател на сайта „Промени живота си“. Има издадени 2 диска с Релаксация за здрав и хармоничен живот и Медитация „Силата на моите желания“.

Да си подарим 6 дни почивка, опознаване,
преосмисляне, вдъхновение и вътрешно обновление!
Програмата е подходяща за всички нива на практикуващи, дори и за напълно начинаещи!

Цена:
290 лв. за настаняване в двойна стая
350 лв. за единично настаняване
170 лв. за настаняване на дете от 6 до 12 год.
Деца до 6 години се настаняват безплатно.

Цената включва:
– 5 нощувки със закуски, слеобедни закуски и вечери,
– ползване на вътрешен басейн, джакузи, сауна, парна баня, фитнес,
– интернет на територията на целия хотел,
– курортна такса, туристическа застраховка и ДДС.
– конферентна зала и всички практики

Срок за записване: 11 август 2017 г. с капаро 100 лв. След тази дата записване при свободни места и с 20% повишени цени.
За връзка и допълнителни въпроси: 0887 110660 или на info@change-life.eu

УЧАСТВАЙТЕ В НАШАТА ИГРА във Facebook с възможността да спечелите талон за 50% отстъпка – ТУК

Забравете: Очакванията, предположенията, критиката, недоволството, съмненията, сравненията ….
Не забравяйте: Постелка за йога, личния ви тефтер за записки, бански, удобни дрехи за йога, подходящи връхни дрехи и обувки, усмивката и най-прекрасното си настроение. 🙂

Бъдете любопитни! Творете най-добрата промяна в живота си!
Силата е във ВАС!