Скъпи приятели, пътешественици и откриватели,
имам удоволствието да Ви поканя на последния за 2017 година
интегрален уикенд – ЗАВРЪЩАНЕ
от 24 до 26 ноември във Велинград

Обратно към истинската си природа. Пътят към автентичността.
Да се оттеглим от обичайния си ежедневен ритъм и постоянни ангажименти, да се потопим в релакс и споделеност с йога, медитации и практични семинари. Ще се опитаме да излезем от умовете си, да се отпуснем в най-откровената среща със себе си на най-уютното място – сърцето. И с благодарност и лекота да се завърнем към истинската си, мъдра, интелигентна, необятна същност. Ще си позволим да приемем себе си, да проявим любов към това, което сме и всичко, което е.

Ще се настаним в удобствата на четиризвездния Парк Хотел „Олимп” Велинград, ще се наслаждаваме на минералните води и разнообразни релакс процедури, предлагани в бутиковия SPA&WELLNESS център – уникална SPA капсула, хидро процедури, минерален басейн с джакузи, римска баня и финландска сауна.

Един уикенд-подарък за среща с твоя вътрешен свят. Време да усещаш, осъзнаваш, възприемаш, пускаш, запълваш и да бъдеш!

Водещ: Марияна – Сертифициран преподавател по йога и медитации, ментор и ценител на човешката душа, консултант и водач в преоткриване на човешкия и житейски потенциал, мотиватор за позитивна промяна.
Чрез интегриране на знания и личен опит, терапевтични техники и методи, психология, астрология, рейки, НЛП, ТЕС, ароматерапия, кристалотерапия, ангелска терапаия и др. Марияна ще ви поведе в истинско себеизследване, лично откровение и дълбока трансформация.
Автор и създател на сайта „Промени живота си“, идеолог на фестивалите „Уикенд на Промяната” и „Седмица на вдъхновението – Week of Inspiration`2017”, лектор и участник в редица форуми, обучения и семинари за личностно самоусъвършенстване и себеизразяване.

Това, което изпълва и отваря сърцето ти, са преживяванията!
Подари си това преживяване! Ти го заслужаваш!

Цена:
180 лв. за настаняване в двойна стая
210 лв. за единично настаняване
Деца до 6 години се настаняват безплатно.
40 лв. за настаняване на дете от 6 до 12 год.
60 лв. за настаняване на дете над 12 год.

Цената включва:
2 нощувки със закуски; конферентна зала и всички практики; ползване на вътрешен басейн, джакузи, парна баня, инфрачервена кабина – сауна, тепидариум, фитнес, зона за релакс, контрастен душ; безплатен паркинг; Wi-Fi, курортна такса, туристическа застраховка и ДДС.

Срок за записване: 25 октомври 2017 г. с капаро 80 лв.
За връзка и допълнителни въпроси: 0887 110660 или на info@change-life.eu

Забравете: Очакванията, предположенията, критиката, недоволството, съмненията, сравненията ….
Не забравяйте: Постелка за йога, леко одеалце, личен тефтер за записки, бански, удобни дрехи за йога, усмивката и най-прекрасното си настроение 

Програмата е подходяща за всички нива на практикуващи, дори и за напълно начинаещи!
Бъдете любопитни! Творете най-добрата промяна в живота си!
Силата е в изборите, които правим!