Заповядайте отново на редовни практични срещи с Иво Величков
SYSTEMA Свободен Стил – Работа с тялото и съзнанието
всяка сряда от 17:30 до 19:30 часа
в Пловдивски Културен Институт

SYSTEMA Свободен Стил е методика за работа с тялото и съзнанието. Съставена е от тренировъчни елементи, заимствани от различни школи и учители по бойни изкуства, йога, двигателни упражнения, дихателни, медитативни и психологически техники. Методиката е базирана основно върху принципите на Systema – общо название на руските школи, по които се обучават руските спецчасти, тренировките на школи по вътрешни бойни изкуства от о-в Бали и запазени български традиционни бойни и здравословни практики

Цели:
Методиката е насочена към цялостно подобряване на физическото и психическо здраве на човека чрез събуждане, възстановяване и развитие на заложените във всеки естествени механизми за движение, възприятие и реакция. Разширяване на свободата на тялото и съзнанието, справяне с физическите и психически бариери, които блокират правилното ни интуитивно функциониране е основна цел на заниманията.

Принципи:
Тъй като се цели отключването на индивидуалните реакции на всеки, процесът не се фокусира върху заучаването на конкретизирани техники. В заниманията се набляга на първо място върху разбирането и прилагането на универсални физически и психологически принципи, усвояването на които позволява на всеки практикуващ да създаде най-подходящите за него техники, движения и реакции. Системата няма състезателен и йерархичен характер. Всеки, който познава методологичните принципи може да води заниманията, разнообразявайки ги с елементи, които са близки да неговия личен тренировъчен опит.

Водещ:
Иво Величков е психотерапевт с повече от 20-годишен опит в областта, автор на „Тайните на хипнозата“, многократно издавана у нас и в чужбина. Председател e на Българска Асоциация по Хипноза. Дългогодишните му интереси към бойните изкуства, трансовите и медитативни практики и различните системи за самоусъвършенстване го отвеждат до множество различни школи по цял свят – от далекоизточните езотерични общества, през западните университети до поделенията на руските спецчасти. Преподава клинична хипноза на психолози, стоматолози и медици, а също така води семинари за широка публика в сферата на работата с трансовите състояния, дихателните практики, ефективната комуникация, използването на психофизическия ни потенциал, личностното развитие и други.

Такса участие: 
12 лв. – еднократно посещение
40 лв. – карта 4 посещения
Класът може да посетите с карти Multisport, Sodexo и ISIC.

Запазете своето място предварително на 0884 777050 или на info@pki.bg

Място на провеждане:logo (1)
Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция