Специално за всички дами е практичният семинар
Интуитивна Самоотбрана за жени с Иво Величков
на 13 декември (сряда) от 19:30 часа
в Пловдивски Културен Институт

SYSTEMA Свободен Стил е методика за работа с тялото и съзнанието. Съставена е от тренировъчни елементи, заимствани от различни школи и учители по бойни изкуства, йога, двигателни упражнения, дихателни, медитативни и психологически техники. Методиката е базирана основно върху принципите на Systema – общо название на руските школи, по които се обучават руските спецчасти, тренировките на школи по вътрешни бойни изкуства от о-в Бали и запазени български традиционни бойни и здравословни практики

Цели:
Методите за самоотбрана при жените се различават значително от тези при мъжете и затова обучението е специфично и концентрирано върху реално приложими прийоми при физическа атака от физически по-силен нападател.

Основно внимание се отделя на:
• психологическа и физическа готовност в проблемна ситуация
• преценка на риска и превенция на конфликта
• работа с намерението и психиката на нападателя
• свобода на движенията
• основни принципи при ударните техники
• освобождаването от захвати,
• зони, които могат да бъдат атакувани
• използване на ежедневни предмети като оръжия

Методиката е насочена най-вече към възстановяване и развитие на безусловните естествени защитни механизми за движение, възприятие и реакция. Разширяване на свободата на тялото и съзнанието, справяне с физическите и психически бариери, които блокират правилното ни интуитивно функциониране е основна цел на заниманията.

Водещ:
Иво Величков е психотерапевт с повече от 20-годишен опит в областта, автор на „Тайните на хипнозата“, многократно издавана у нас и в чужбина. Председател e на Българска Асоциация по Хипноза. Дългогодишните му интереси към бойните изкуства, трансовите и медитативни практики и различните системи за самоусъвършенстване го отвеждат до множество различни школи по цял свят – от далекоизточните езотерични общества, през западните университети до поделенията на руските спецчасти. Преподава клинична хипноза на психолози, стоматолози и медици, а също така води семинари за широка публика в сферата на работата с трансовите състояния, дихателните практики, бойните изкуства, ефективната комуникация, използването на психофизическия ни потенциал, личностното развитие и други.

Такса участие: 
15 лв. – единичен билет
25 лв. – билет за двама

Запазете своето място предварително на 0884 777050 или на info@pki.bg

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ