Detox-Diet1

Правилното хранене е алтернативен начин на живот, чрез който не позволяваме на хранителната индустрия да оказва вредно влияние върху тялото ни. Добрият подбор на храна не е мисия невъзможно, а въпрос на знание, култура и самоуважение.

Храната е удоволствие, но често се поддаваме на изкушения, от които по-късно се отказваме в името на възстановяване от тежко заболяване или при сериозен проблем с теглото.

Сладостта от живота е не само в храната, която поемаме, а във всичко, което чувстваме, постигаме, преживяваме и то в прекрасно здраве, пълноценност и спокойствие.

Ако се нуждаете от редуциране на теглото или справяне с определени здравословни проблеми, консултацията с диетолог и изготвянето на индивидуален хранителен режим, съобразен с вашето състояние, вкусови навици и служебна ангажираност, ще ви помогне да подобрите цялостния си физически комфорт, здраве и самочувствие.

Редица често срещани заболявания могат да бъдат повлияни добре и напълно преодолени чрез по-правилно хранене и промяна в начина на живот. Нека не забравяме, че ядем, за да живеем, а не живеем, за да ядем и затова е от особено значение с какво точно се храним и какъв режим на живот водим.

Полезни и интересни статии, можете да откриете – ТУК 

Цени услуги:
Консултация (30 мин.) 30 лв.
Водно-йонна терапия с ДЕТОКСИКАТОР за изчистване на токсините и шлаките от Вашето тяло (30 мин.) 16лв.
Диетология и нутриционистика – изготвяне на индивидуални програми за хранене с профилактична и лечителска целенасоченост (включва анализ с биоскенер) 40 лв.
Програма за редукция на проблематични зони в тялото(диетика, антицелулитни процедури и спорт по индивидуални препоръки) 40 лв.
Антицелулитни процедури
-апаратни (50 мин.) 35 лв.
-маноални (50 мин.) 35 лв.
Ретракция (прибиране) на корема (30 мин.) 30 лв.
Клетъчно хранене (вкл. диагностика с Биоскенер) 40 лв.
Детоксикиращи програми 30 лв.

За консултации, въпроси и изготвяне на индивидуален хранителен режим, можете да се свържете на тел. 032/66 44 33 или 0884 777 050 или чрез e-mail: info@change-life.eu

Detox-Diet2