Mother reading to child copyright Bill Frymire Dec. 2003

Консултацията с логопед е препоръчителна при езиково-говорни проблеми, затруднения в общуването, комуникативни нарушения, внезапна промяна или трудност при говорене. В зависимост от сложността на нарушението се предприема комплексен подход, изготвя се индивидуален план според конкретните цели  за постигане на максимална ефективност.

Център „Промяна” провежда специализирани консултации и говорни терапии за деца и тийнейджъри с проблеми в общуването – заекване, дислексия, неувереност, безпокойство, страх, агресия. Нашият екип от професионалисти – логопеди, психолози, социални работници и треньори ще ви посрещнат с разбиране и ще дадат подкрепа на вашите деца с изготвяне на индивидуална програма за развиване на добри комуникационни умения, постигане на емоционален баланс  и придобиване на увереност за подобряване на цялостното поведение и отношение към житейските предизвикателства.

Чрез приятно съчетаване на слухови, говорни и компютърни упражнения, четене, разказване, йога и дихателни техники, групови забавни игри, децата по много лесен, непринуден и приятен начин придобиват умения, опит и увереност, за да преодолеят напълно проблемите в общуването, да развиват своята креативност, самоосъзнатост, самоконтрол, с лекота да създават контакти, да изпитват удоволствие и удовлетворение от възможностите на комуникацията.

За постигане на добри и бързи резултати са от особена важност създаването на доверие между логопеда и лицето, съпричастността и подкрепата на родители и близки, ежедневната работа както със специалист, така  и в домашни условия.

Не отлагайте срещата си с логопед, в случай че забележите някакъв дискомфорт в изказа на детето си. Понякога една такава среща е решаваща, за да получите ориентация и да освободите несигурността. Това са нарушения, които могат да бъдат напълно преодолени и не е от полза за никого да стоим в неизвестност и страх от общуване.

Цени консултации:
Логопед:
– Първична консултация – 32 лв.
– Вторична консултация – 20 лв.
Детски психолог:
– Първична консултация – 36 лв.
– Вторична консултация – 25 лв.
Комплексна оценка на развитието – 45 лв.
Бахов терапевт:
Първична консултация + индивидуална есенция – 50 лв.
Вторична консултация – 15 лв.
Всяка есенция след първичната – 22 лв.

За консултации, въпроси и терапии тел. 0887 110 660  или да заявите, чрез e-mail: info@change-life.eu

Полезни и интересни статии, можете да откриете в Категория Общуване