553842

Консултациите с психолог са вид краткосрочна помощ, ориентирана към разрешаване на конкретен проблем и възстановяване на емоционалното равновесие.

Консултациите с психолог са подходящи както за деца с проблеми, така и за техните родители при проблеми с общуването, конфликтни отношения, подтиснатост, ниско самочувствие, повишена емоционалност, агресивно поведение, страхове, тревожност, неувереност и др.

Психологическото консултиране е полезно за всеки, който се сблъсква с труден период, изпитва страхове, трайно безпокойство,  безсилие и лошо настроение, безсъние, апатия или други  негативни емоции, които не може да преодолее сам.

Консултацията е помощ и подкрепа за двойки, които имат тежки конфликтни взаимоотношения помежду си или с родителите, колегите, децата.

Срещата и разговора с психолог помага да осъзнаете и формулирате правилно проблема, да погледнете от друг ъгъл, да се ориентирате в случващото се и да прецените правилно влиянието му върху живота ви. Това ще ви помогне да преоткриете собствената си сила и да изградите инструментариум, с който успешно да се преодоляват последващи трудности  и изпитания.

Психологът е безпристрастен помощник,  често провокативен и безмилостен, но истински мотивиран да ви даде сигурна подкрепа, за да ви изведе с опит и знания от тежки и критични моменти и ситуации по пътя към вътрешна свобода, самоуважение и щастие.

Запознайте се с нашия Екип ПСИХОЛОЗИ!

За консултации, въпроси и терапии тел. 032/66 44 33 или 0884 777 050 или чрез e-mail: info@change-life.eu

Полезни и интересни статии, можете да откриете – ТУК 

life_in_moment