Малко за нашите практики: 

ЙОГА

1 yoga-class-imageДобре дошли на практиките по Йога в Център „Промяна” – едно вдъхновяващо място, в което да освободите стреса от ежедневните натоварвания и да се потопите в отпускане на тялото, ума и душата.
Независимо дали сте начинаещи в йога или имате известен опит, при нас можете да откриете най-подходящия клас, отговарящ на вашите нужди, заедно с медитации, релаксации, специални семинари. С помощта на квалифицирани преподаватели, ще можете да задълбочите своята практика по безопасен начин. Прочети повече!

 

МЕДИТАЦИИ

МедитацииМедитацията е дълбоко духовна практика, чрез която намираме вътрешен покой и баланс, постигаме по-добра концентрация и фокус на ума, избирам живот в хармония и щастие.

Тя е опознаване и разбиране на собственото ни, истинско АЗ – тишината и покоя на ума ни помагат да останем безпристрастни наблюдатели на мислите си и да се учим да трансформираме негативно към позитивно, тъмно към светло, безпокойство към покой, недоволство към благодарност, Култивирането на ума в медитация изгражда вътрешна увереност, която ни позволява да държим контрола в ежедневието си над различни ситуации, емоции и чувства, осъзнавайки насладата от това през целия ден. Прочети повече!

РЕЛАКСАЦИИ

RelaxРелаксацията е концентрирана форма на почивка и носи зареждаща сила след всяка йога практика. Тя е естествено средство за успокоение, отпускане и стабилизиране на тяло, ум, емоции и за посяване на нови, позитивни мисли. Нашето съзнание е изключително мощен инструмент, чрез който можем да подобрим физическото си и емоционално здраве, да освежим паметта, да трансформираме негативните си навици, да събудим творческия си потенциал, да повишим нашата концентрация и продуктивност в работата. Прочети повече! 

 ПРОШКА

прощавамЧесто житейските ни трудности са резултат от трудността и нежеланието ни да приемем определена ситуация, проблем или период, да дадем прошка на себе си и на тези, които волно или неволно са ни обидили, наранили или неразбрали. Решението на почти всички проблеми е в прошката. Тя е дълбоко личен акт, който носи лечебна сила за тялото и душата ни, но изисква смелост да застанем пред себе си, да признаем мислите и чувствата си и да поискаме опрощение и свобода.
„Прощавам и се освобождавам” е практика на духа и тялото, чрез която разтваряме сърцето си, за да се освободим от болката, гнева и тъмнината и да се изпълним с лекота, свобода и светлина. Прочети повече!