Да обърнем внимание на нашата релаксация…

Релаксацията е лека, приятна и здравословна практика за пълно физическо и ментално отпускане на тялото и за пълноценна почивка, известна още като йога нидра. В превод означава йогийски сън, но всъщност това е техника за дълбока релаксация, при която съзнанието е будно, съсредоточено и обърнато навътре към себе си.

Всяка йога практика приключва с релаксация на тялото и мускулите, чрез която се постига и ментална релаксация, в резултат на връзката ум-тяло. Менталната релаксация освобождава ума от желанието да изявява себе си и да бъде манипулативен.

Релаксацията е концентрирана форма на почивка и носи зареждаща сила след всяка йога практика. Тя е естествено средство за успокоение, отпускане и стабилизиране на тяло, ум, емоции и за посяване на нови, позитивни мисли. Нашето съзнание е изключително мощен инструмент, чрез който можем да подобрим физическото си и емоционално здраве, да освежим паметта, да трансформираме негативните си навици, да събудим творческия си потенциал, да повишим нашата концентрация и продуктивност в работата.

Релаксацията е задължителен финал след всеки йога клас, както и прекрасна индивидуална практика след напрегнат, динамичен ден.

При нас ще научите как да практикувате релаксация винаги, когато имате нужда и как да интегрирате нейната сила в ежедневието си.
Още за значението на релаксацията, можете да научите – тук

ღ Цени Релаксация:
~ Индивидуални – 30 минути – 20 лв.
~ Групови – 30 минути – 10 лв. или с карта по график

Следете нашият график и предстоящи събития или се свържете предварително на 032/66 44 33 или 0884 777 050, за да заявите вашият удобен час.