1 yoga-class-image

Добре дошли на практиките по Йога в Център „Промяна” – едно вдъхновяващо място, в което да освободите стреса от ежедневните натоварвания и да се потопите в отпускане на тялото, ума и душата.

Независимо дали сте начинаещи в йога или имате известен опит, при нас можете да откриете най-подходящия клас, отговарящ на вашите нужди, заедно с медитации, релаксации, специални семинари. С помощта на квалифицирани преподаватели, ще можете да задълбочите своята практика по безопасен начин.

Йога е уникална система за укрепване и тонизиране на тялото, подобряване на гъвкавостта и повишаване на настроението. Йога ни отваря пред тайната за щастлив и хармоничен живот като ни  помага да открием себе си, да разберем кои сме в действителност, какво искаме от живота и да разгърнем потенциала си. Така осъзнавайки по-дълбоко себе си, ние получаваме по-добро разбиране за другите и за света около нас. Тя е най-сигурният път към здрав и пълноценен живот.
Надяваме се, че това ще бъде за вас началото на едно вълнуващо и красиво пътешествие!

За всички наши часове и практики можете да се информирате на График.
За ползите от редовното практикуване на йога, можете да научите на Ползи.
Още интересна и полезна информация, можете да откриете в Статии.
Ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, пишете ни на info@change-life.eu или се свържете на телефон: 032/66 44 33 или 0884 777 050.

За нас е чест и удоволствие, че ни открихте в интернет пространството. Вижте нашият вдъхновен Екип Йога преподаватели!
Сега с нетърпение очакваме да се запознаем лично. ;)

С любов и благодарност!
Марияна

140213