Нашите методи за терапии, които споделяме с Вас

АРОМАТЕРАПИЯ

Аромат и релаксАроматерапията е холистичен подход, при който не се използват токсични или силни лекарства и няма нежелани странични действия. Ароматерапията е внимателна мануална терапия, чиято цел е да намали ефектите на стреса и да възстанови нарушеното равновесие между ума, тялото и душата. Ароматерапията действа успоредно със силите на природата, а не срещу тях – затова е в състояние да доведе до истинско излекуване и в никакъв случай не е някаква форма на медицината, която потиска симптомите. Прочети повече!

АНГЕЛСКА ТЕРАПИЯ

AngelTerapieНашите ангели са близо до нас, за да ни съпътстват и реализират Божествения план за хармоничен живот. Те ни помагат да постигаме покой, да намираме решение, да следваме пътя, който сами избираме, да не забравяме Божествената си природа, да обичаме и да бъдем добри, да откриваме и развиваме способностите си, за да направим този свят по-добър за всички. Те са нашата закрила и подкрепа винаги, когато ги потърсим и призовем.
Ангелите са тук за да ни закрилят и подкрепят, присъстват тихо, нежно и незабележимо в живота ни, до мига, в който да ги потърсим и призовем за помощ. Прочети повече!

АРТ – ТЕРАПИЯ

Art_terapieАрт – терапията се смята за съвременно лечебно изкуство, което умело съчетава рисуване, музика, движения, танц, поезия, медитация. Тя е подходяща за всяка възраст и всякакви състояния, работи за разгръщане на личния потенциал и творческо начало във всеки един участник.
Арт-терапията помага да събудим детето в себе си, да надскочим ограничителните, матрични рамки, да излекуваме стреса, страха и недоволството си, да излезем от битовизмите и да видим света в цветове, ритми, свобода и движение. Прочети повече!