10247389_530483103736156_8111896570024846916_n

Су-джок терапия (от корейски Су означава „длан”, а Джок – „стъпало”) е последното достижение на източната медицина и е призната като едно от най-големите открития на ХХ век.  Създател на тази терапия е корейският лекар проф. Пак Чже Ву, който бил убеден, че човек не може да се е появил на земята без ефективни средства за профилактика и лечение на болестите и открил, че тези средства за лечение са именно ръцете и стъпалата.

Според древна легенда боговете завидели на човека за възможността да използва прости средства да се лекува сам и решили да скрият ключа към здравето. Сложили го на мястo, където да е непрекъснато пред очите ни, но да не го виждаме. Те скрили ключа към здравето върху дланите и ходилата.

Върху ходилата и дланите се намират много рефлекторни точки, отговарящи за всички органи и системи на организма. При масаж на съответните точки може да се нормализира функционирането на организма.

Су-джок терапията е алтернативна медицина, превъзхождаща неизмеримо всички известни досега методи за самолечение. Су-джок представлява най-мощното и универсално средство, с което сами можем да се грижим за здравето си.

Су-джок терапията е лесен метод за оказване на първа медицинска помощ при неотложни състояния, не изисква материални разходи и специални медицински знания, сложни навици и инструменти, може да се усвои от всеки човек независимо от възрастта и може да се прилага ежедневно без никаква опасност и противопоказания.

В Русия тази терапия се прилага още през 1989 г. и вече е създадена Су Джок академия, а на студентите в медицинските университети вече се преподава Су Джок акупунктура.

BG_SJ_04_88

СУ-ДЖОК ТЕРАПИЯТА Е:

ДОСТЪПНА – можете да я усвоите за няколко дни, без да е необходимо да имате медицинско образование. Тя е толкова достъпна, че в Русия (където е широко разпространена) се изучава с успех в някои детски градини, а от 1997 г. – и в много от средните училища.
УДОБНА – лечебни процедури можете да изпълнявате докато гледате телевизия, докато се разхождате или разговаряте с приятели.
ЕФЕКТИВНА – не само при лечението на баналните болести, които ни преследват в ежедневието, но и при трудно лечими от съвременната медицина заболявания – включително някои ракови. Често лечебния ефект е светкавичен и се проявява при първата процедура.
ШИРОКОСПЕКТЪРНА – почти няма болест, която да не може да се лекува със су-джок терапия. Със су-джок може да се лекува всеки орган, всяка частица от тялото.
Приложена с умение и знания, тя задейства мощни лечебни сили в организма и включва безотказно програмата за самоизцеление, с която по природа е снабден всеки човек.
Су–Джок е система от знания за живота въобще и в частност за човешкия организъм.

За консултации, въпроси и терапии тел. 032/66 44 33; 0884 777 050 или да заявите, чрез e-mail: info@change-life.eu