Какво е светлинна терапия?Light_love

ღღ Сторете път на Светлината!!!
Животът ви ще стане по-добър, мисълта – по-ясна, тялото – по-красиво и по-здраво.
Божествените идеи са втъкани в Светлината. Те идват при хората чрез Светлината. 
Представяйте си, че сте в светлина. Тя ви залива и обгръща!  Тя ви твори и ви поддържа живи, дава ви възможност да се развивате и да се радвате на света. Тя ще трансформира вашите чувства и болки и ще ви даде верни идеи за разрешение на проблемите ви. რრ – Багрина Кларк

Губим усещането за вътрешна светлина, когато се потопим в проблемите, страховете, гнева и недоволството от ежедневието си. Светлината – не, за да отидем в крайността Светлина, а за да влеем светлина в тялото си, която да избута и трансформира многото мрак, багаж и блокаж, събирани от стотици прераждания. Светлината – за да се научим да различаваме мрака, тъмнината. Светлината – за да постигнем баланса между нея и тъмнината – това е истината, крайната цел на нашето пътуване.

За да се намерим отново и да позволим на вътрешното ни Слънце да изгрее отново и да блести в най-ярката си светлина, могат да ни помогнат леки, приятни и силно трансформиращи светлинни терапии – Виолетов пламък, Аурично пречистване, ДНК активиране, Светлинни медитации, Практики с чакрите и др.

Виолетовият пламък ни оживява и укрепва. Той може да изцели емоционалните и даже физическите проблеми, да подобри взаимоотношенията и облекчи живота ни. Виолетовият пламък повдига вибрациите на електроните така, че телата ни да започнат да резонират с чистата космическа енергия, идваща от нашата Божествена същност. Това го прави ефективен инструмент при изцеление и трансформация на всички нехармонични енергии, завръщайки ги в изначалното им божествено съвършенство. Виолетовият пламък изцелява рани от минали животи и едновременно с това повишава нашата вибрационна честота, като ни доближава до най-висшето ни еволюционно състояние.

Аурично пречистване е фина техника за пречистване на енергийната система от четири тела – физическо, емоционално, ментално и духовно и възможност за Вашата лична трансформация, хармонизиране и активиране на способностите и състоянието Ви от Вашите Висши нива. Работи се с Висшето Ви позволение и със съдействието на архангелска енергия, космически лъчи и енергиите на възнесените учители, както и със специални екипи. Пречистват се множество негативни и различни комплекси, кармични връзки, ниско-астрални същности, блокажи по чакрите и телата и мисъл-форми, както и много други видове обезсилващи програми. Не само от личността и личностния план на четирите тела, но и надличностните нива на висшия аз, монадата и Аз Съм Присъствието. Ауричното пречистване води до подобряване на връзката с Източника.

Премахват се големи блокажи и нежелани връзки от ‘невидимите’ и ‘фините’ тела – съдържащи хиляди и хиляди години несъзнателен опит, несъзнателна вяра, решения и нагласи. Анулират се кармични договори.

Балансират се всички чакри и тела и се подобрява връзката със земята за стабилна реализация и проява тук и сега.

ДНК активиране. ДНК съдържа програмите за цялостното ни съществуване тук на Земята – характеристики на физическото тяло, потенциалите и талантите ни, заложбите и болестите и т.н. ДНК не е само запис на нашето генетично наследство, а и на пътешествието на душата от началото на нейната индивидуализация като такава. В записа на т.нар. „отпадъчна ДНК“ се съдържа информацията за въплъщенията ни на Земята, в други светове и цялата времева линия като индивидуални души.

ДНК не е само във физическото тяло, то преминава през всички многоизмерни тела, през вашето АЗ Съм Присъствие, през Централното Слънце до сърцето на Майката Земя. С правилните активации то ни дава достъп до Всичко, Което Е и ни дава по-големи възможности за промени в нашия живот.

Ние имаме силата да променим своето ДНК. Ако искате да прекратите договори, които сте направили в миналото или в други животи, ако искате да прекъснете обети за бедност, обети за мълчание и други обети, ДНК трябва да бъде променено. Хора с новото ДНК, или с 24 активни кодона, преодоляват осъждането и поддържат състояние на Любов и хармония. Предизвиквайки резонанс в ДНК, ще променим тези 4 кодона, а това  създава имунитет против всички болести.

Светлинни медитации. Това са медитации в малки групи. По време на медитациите навлизаме дълбоко навътре, дълбоко в пространството на сърцето, където правим връзка с нашата Душа. Там е мястото, откъдето творим. Медитацията е начин да спрем мисловния си поток. Ползите от нея са: намаляване на стреса, подобряване на здравословното състояние, самоопознаване, самоосъзнаване. Също така медитацията отваря врати към други, непознати светове.

По време на медитация изграждаме Колоната от Светлина, която подсилваме всеки път, това е връзката с Източника, с нашето Аз съм Присъствие (индивидуализираната Божествена искра на всеки от нас). Колоната от Светлина е естествената ни Божествена защита, нашето лично пространство, в което никой не може да влезе, освен ако не бъде поканен. Затова вдигаме вибрациите й толкова високо, колкото е възможно според еволюционния план на всеки участник.

  • работим с чакрите и ги пречистваме, за да може енергията безпрепятствено да тече във физическото и другите тела. Това осигурява здраве и виталност на физическо ниво и баланс и хармония на емоционално, ментално и духовно нива
  • трансформираме енергийни модели, обети, кармични договори
  • работим с Ангели, Архангели, Духовната Йерархия, Създателя
  • работим с ДНК
  • пречистваме мястото, в което работим и пространството на дома, офиса…
  • изчистваме и балансираме 4-те тела – физическо, емоционално, ментално, духовно
  • работим за трансформиране на осъдителните енергии в нас.

Практики с чакрите. Ако се чувствате вяли и лениви в живота, то и енергиите в чакрите ви са такива, затова е важно да знаете, че можете да ги почистите. Чистенето на чакрите премахва токсичните енергии, скоро натрупаните – кристализирали – енергии, а тялото получава по-добри възможности за адаптация към условията, с които се сблъсквате.

Чакрите управляват ендокринната система, така че балансирането им води до балансиране на хормоналното ви ниво, на емоциите, на Ин и Ян. Чистенето на чакрите е свързано с твърде голямо наследство от миналото, и с множество спомени. Колкото повече се работи с енергията на чакрите, толкова по-надълбоко отиваме и горните слоеве започват да се хармонизират с по-чистите недра от сърцевината.

Работата с чакрите ви прави центрирани и заземени, ускорява енергиите ви и ви свързва с една по-дълбока част от същността ви.

– Към светлинната терапия се включва и системата на Людмила Пучко. Намират се (диагностицират се) дълбоките причини за всяко едно заболяване, дисбаланса на организма или проблеми както на физическо, така и на емоционално, ментално и духовно нива. Откриват се (като причини за заболявания) кармични проблеми, родови проклятия, същности, които често свалят нивото на жизнената сила на човек; патогенна микрофлора и фауна (патогенните вибрации, освен че са причинители на сериозни заболявания, привличат „подобните“ вибрации на другия човек според резонансно-вълновия принцип и могат да бъдат причина за нездравословни взаимоотношения. Затова трябва да бъдат премахнати, което води до подобряване на взаимоотношенията и безпрепятствен контакт между хората), огнища на замърсяване, вредно въздействие от обкръжаващи и др.

Следете нашият раздел Предстоящи събития или се свържете предварително на тел. 032/66 44 33 или 0884 777 050, за да заявите вашият удобен час.