Планетата ВЕНЕРА свързваме с красотата, любовта, изкуството, ценностите, вкуса, сътрудничеството, парите и даването. Това е нашето желание да даваме и да създаваме хармония, да обичаме и да бъдем обичани.
Нейният девиз е: „Аз искам това, което ти искаш.“
Тя ни показва как се стремим и се справяме, съзнателно или не, да привлечем другите. И как оценяваме околните, нашия външен вид, как се обличаме и как се опитваме да бъдем привлекателни. Тя ни показва какво харесваме, какво не и защо. Кое ни прави щастливи, кое ни доставя удоволствие.

През 2018 г. планетата на любовта Венера ще направи своя транзит в знака Риби от 11 февруари до 7 март.
Когато Венера се намира в знака Риби любовта не знае граници, тя е способна да преодолее всякакви ограничения и да се изрази с най-красивите си постъпки. Ако все още никой не е привлякъл Вашето внимание, то именно този транзит ще подбуди желанието ви да се влюбите. Ако имате вече любим човек, през този период Вие ще искате да се слеете с него напълно, както на физическо така и в духовен план.
Това е времето, когато жените стават изключително чаровни, а мъжете големи романтици. Ще вярвате сляпо в любовта, ще я чувствате на духовно ниво, даже и ако любимият човек е далеко от Вас. Именно това разположение на звездите ще Ви накара да усетите колко е дълбока връзката Ви. Дори може да останете слепи за някои иначе големи недостатъци в характера на Вашата половинка, но безусловната любов е сляпа и не трябва да я съдим.

Идва времето за развитие на творческите заложби. Рибите са творчески знак, така че ще имаме огромен заряд в тази област. Те са и много състрадателни, а когато и Венера е тук, ще се пробужда желанието да помагаме на нуждаещите се. През този период очакваме и парите да потекат с пълна сила. Моментът е финансово положителен за хората занимаващи се с изкуство.
Това е време, в което може да се увеличат нашите грешки и заблуди, възможно е да попаднем под еуфорията на илюзиите, лъжите в любовта, както и някои финансови злоупотреби. Бъдете внимателни и нащрек за недоброжелатели и от Вашето обкръжение.

Венера в този знак ще изразява привързаността си много чувствително, любезно, състрадателно и чувствено – способна е да дава, без да иска нещо в замяна. Усеща силна нужда от магическа и романтична хармония, желанията й обаче може да бъдат разфокусирани и неясни и това я оставя уязвима.
Социалните и любовните нужди са оцветени от романтичен идеализъм, идеализира любимите хора и самата любов.
Бягството от действителността и объркването може да подкопаят способността да дава от себе си и да получава от другите, а липсата на чувство за разграничение понякога пречи на създаването на солидни връзки.
Усещането за близост с друг човек е повлияно от душевните копнежи и от подтика да се слее психически с другия, съчувствието се поражда от способността да се идентифицира с чувствата на другите.
Тоест всеки един от нас, малко или повече може да придобие и да усети тези качества през този период. Да промени своите чувства и да започне да ги изразява по един коренно различен начин , както и да търси такива чувства в другия.
Очаквайте да бъдете особено емоционални, раними , влюбени, романтични, състрадателни, жертвоготовни в името на любимия човек, в името на Любовта.
Ще имаме много силна интуиция, ще можем бързо да преценяваме всеки човек и ситуация. Любовта ще донесе много приятни изживявания.

Насладете с пълна сила на любовта, потопете се в нейните красиви дълбини! Усетете нейната топлина, разкош и хармония!
Почувствайте както очарованието, така и силните и страстни преживявания, които може да ни донесе!
Желая Ви да бъдете огряни от силната и необятната Любов!
Обичайте се и бъдете Обичани!

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg