Венера влезе в знака Телец на 31 март и ще остане там до 24 април
Венера управлява зодиакалния знак  – Телец, така сега тя се намира у дома си.  

Венера познаваме с нейната топлота, любов, нежност, хармония, красота. През този период ще се стараем да бъдем добри партньори, съпрузи и любовници. Но може и да се държим на моменти собственически с човека до нас, ще го искаме само за себе си. Изключително силно ще бъдем привързани към любимите хора, ще им показваме своята любов и чувства. В същото време рядко ще даваме свобода на партньора си и много трудно ще се съгласяваме с неговите идеи, мисли и действия.

През този период е добре да се постараем да правим взаимни компромиси, не трябва да се мъчим да налагаме своето мнение, защото това може да бъде пагубно за връзката. Ще се стараем да бъдем лоялни, предани и верни към любимия човек. Един чудесен период, през който ще бъдем щастливи, ще получаваме и ще показваме истински чувства. Ще търсим романтиката – може да изненадаме или да бъдем изненадани от любимия с романтична вечеря на свещи.

Ще си позволяваме дребни удоволствия, вкусна храна, хубави дрешки и всякакви други глезотийки. Само да не забравяме, че в този период може да качим някое друго килце от сладките неща, към които ще бъдем привлечени.

Определено ще търсим и ще искаме да виждаме в партньора си красотата му във всички измерения. Огромно желание да бъдем привлекателни и красиви. Не на последно място: ще се борим да имаме голяма материална сигурност и стабилност, защото тя ще ни даде възможност да притежаваме красиви неща.
Парите в този цикъл ще са ни много необходими и ще се борим за тях. Защото е дошъл моментът да удовлетворим собствените си капризи. Все пак, не трябва да прекаляваме, а да бъдем умерени в желанията си – може да прекалим с разточителство, а след това да съжаляваме.

Дошло е времето да работим, без да полагаме много усилия. Ще гледаме да минем по-леко и да вършим всяка работа, стига да е лека, приятна и да ни доставя удоволствие. В този период ще имаме желание да обърнем нужното внимание най-вече на нашата половинка и на любовните ни отношения. Най-силните ни характеристики сега ще бъдат чувственост, страст, очарование, любов и сензитивност.

Обличайте се красиво и избирайте дрехи, които никога не излизат от мода. Може да не е най-новото, но задължително да е качествено.

Устремени ще сме към плътските наслади и физическата близост. Засилено либидо, нужда от ласки и секс. Трябва да се постараем да бъдем мили, любвеобилни и сексуално отзивчиви. Това ще е девизът на Венера в Телец! Ще очакваме от човека до нас грижа, внимание, нежност, подаръци и любов. Именно те ще бъдат критерии и доказателства за увереността ни в чувствата на партньора.

Този период е много благоприятен за всички хора, които се занимават с изкуство – Венера ще ги насърчава и ще им помага да творят. На моменти този период може да ни накара да бъдем малко по-мързеливи от обикновеното и да бъдем склонни към безразсъдни действия. Внимавайте с харченето за безполезни неща, които ще правим във връзка с нашите желания и удоволствия през този период.

Периода на Венера в Телец ще е благоприятен за хората, които са родени под знака на Телеца, знака на Девата и за знака на Козирога.

Желая Ви един прекрасен период на Венера в Телец, който да ви донесе много хармония, много изобилие, спокойствие, уют, много комфорт и много любов!
Обичайте се и се наслаждавайте на всичко, което ви дава живота!
Благодарете му!

Ивелина Рускова – астролог
За контакти: 0888 899 057
E-mail: astroiva@abv.bg