Мили дами, каним ви на 3 юни (събота) от 14:00 до 18:00 часа
на Практически тренинг – „Трите най-силни женски оръжия – как да си служим с тях, за да постигаме онова, за което мечтаем“
с водеща Кремена Станилова

Защо „оръжие”?
• Защото думата, както показва произходът й от старобългарски език, произхожда от думата ” рѫка”, или „ръка”.
• Оръжието е „нещо, което е продължение на ръцете и ни дава сила и предимство”.
Ръцете са нашата връзка със света, с тях даваме, с тях получаваме. И онова, което имаме „под ръка”, винаги ни служи в точния момент. Ръцете са естествено продължение на чувствения център или сърцето ни и черпят сила и енергия от волевия ни център.
В този тренинг, който се състои от практическа лекция и практически преживелищни опити от психотелесната терапия, ще работим с две от трите най-силни женски оръжия – женската воля и амбиция и женската уязвимост и мекота. Практическите опити предлагат упражняване на тези оръжия на вербално и невербално ниво.
Ерих Фром казва, че сила без мекота ражда насилие, а мекота без сила ражда хаос. Ще разберете кога всяко едно от двете е сила и кога тази сила се обръща срещу нас?

Акценти:
• Женската воля и амбиция и по какво се различава от мъжката воля.
• Женските права – начини за зачитане и отстояване.
• Женското тяло и уязвимост – как да се свързваме със силата на женското приемане и мекота? Защо без уязвимостта не може да има връзка с третото женско оръжие – сензитивността и сексапила?

Какво ще научите на този тренинг?
• Ще получfemweapon2ите ценно знание и умения как да общувате с другите и в частност с мъжете, чрез усвояване на силата на „неотбранителния и неатакуващ” женски подход спрямо предизвикателствата отвън.
• Ще усетите каква е причината този подход да е най-силното словесно оръжие на една жена.
• Ще разберете защо много жени се страхуват от уязвимостта си и как чрез упражняване на волята в „слагането на нещата на масата” в прав текст ще можете да превърнете уязвимостта в приемаща сила, каквато природата е дала само на жените.
• Ще практикувате на телесно ниво общуване през волята и общуване през уязвимостта и ще разберете какви са предимствата на едното и другото в различни ситуации. Ще се докоснете и до така наречена „зона на неутралност”, в която можете да вземате решения кое е работещото оръжие в даден момент.

Какво ще можете след този тренинг?
• След този тренинг ще имате „оръжие” за всяко едно житейско предизвикателство.
• Ще общувате по-пълноценно , ще подобрите връзките си с другите, включително с настоящия си партньор.
• Ще привлечете партньори, с които ще се чувствате щастливи и удовлетворени.

За кого е този тренинг?
• За жени, които са готови да намерят нов смисъл в понятията „воля” и „уязвимост“.
• За жени, които са жадни за смислени въпроси и смислени отговори.
Третото женско оръжие – сензитивност и сексапил – се разглежда в отделен тренинг. Той ще бъде изцяло практически Мастър Клас.

Водеща – Кремена Станилова
• психотелесен психотерапевт с единадесетгодишен практически опит в частна практика, водеща на десетки тренинги, терапевтични групи и групи по йога фюжън и танцова медитативна практика в гр. Хасково, Холистично студио „РЕА”.
• преподавател в лабораторни групи в Български институт по неорайхианска аналитична психотерапия, приемник на Институт за психотелесна психотерапия, гр. София, член на Българското Неорайхианско Психотерапевтично Дружество.
• автор на книгата Who is Who in Life and on Facebook, 2013 г. Lambert Academic Publishing. A survey on verbal and non-verbal behaviors in real and in virtual world One Neo-Reichian reading – „Кой кой е във Фейсбук и на живо” – първата издадена книга в света за характерите в социалните мрежи, издадена след участието на Световната конференция по психология в Истанбул, 2013 г. след предложение на LAP Academic Publishing Germany
• автор на няколко програми за самопомощ:
по-СпОко! Твоята DVD програма за самопомощ. За живот без напрежение, стрес и паника
ПСИХОЛОГИЧЕСКИ НАВИГАТОР
– Онлайн курс: как да управляваме живота си, опознавайки себе си, възможностите си и другите. Първият цялостен и системно свързан онлайн курс, който сглобява пъзела от отговорите на основополагащите за всеки човек въпроси – „Кой съм аз, кой си ти?, обобщаващ най-работещото на тема личностно развитие в 7 системно свързани лекции.
УВЕРЕНИ СТЪПКИ – Онлайн курс за жени за силата на увереното присъствие, силата на увереното общуване и силата на уверената позиция.

Повече информация за водещата в сайтовете:
www.kremenastanilova.com
http://onlinelifeacademy.com
FB page: https://www.facebook.com/k.stanilova/

Такса участие: 50 лв. за записване до 1 юни
60 лв. – след 1 юни и в деня на събитието
Срок за записване до 1 юни 2017 г.

За въпроси и записване: 032664433 или 0884777050 – Рецепция ПКИ

Очакваме ви да си подарим прекрасно време ЗАЕДНО!

logo (1) Място на провеждане:

Пловдив, ул. Иван Перпелиев № 5
Пловдивски Културен Институт
032/664433 или 0884 777 050