Мили дами,
вълнуваме се да Ви поканим за първи път в Пловдив
на една изключителна практика „Сакрална жена – Сакрален звук” с Ели Шербан
на 24 януари от 18:00 часа
в Пловдивски Културен Институт

В магичната енергия на нарастващата Луна, във времето на сътворяване по пътя към нашите цели, нека открием радостта от срещата си със Сакралната Жена, живееща вътре в нас и да позволим на Сакралния Звук да ни отведе на пътешествие във вътрешните светове.

Вътре във всяка жена е скрита огромна сила и мощ, която всяка от нас носи в латентно състояние, скрита вътре в матката си. Практиката е създадена от Мила де Клар като нейна лична система за пробуждане на женската сила. Тя е била чешка балерина, отдадена на класическия балет и живяла по време на Втората световна война. Мила посвещава 20 години от живота си в пътуване и изучаване на традиционните женски танци. Тръгва от Египет, където в продължение на 3- 4 години изучава местните танци в дълбочина. След това минава през Анадолия, Сирия, Пакистан, Индия, Китай, Бали, Япония. Накрая създава практиката за пробуждане на Женската Енергия, базирана на всяко едно движение, повтарящо се при всички народи, при които е живяла и изучавала.
Практиката никога не е била описвана. Предава се само устно, от обучени от самата Мила де Клар, жени. Движенията са както познати и близки, така и много далечни и непонятни на нас съвременните жени – простота, елегантност и финес, които ни трансформират дълбоко и пробуждат вътрешния огън, който ни позволява да пресътворим себе си наново.
В тази среща Ели ще ни потопи в мистичния и изцеляващ свят на Сакралния звук. С майсторството си и помощта на инструментите – планетарен гонг Венера, раковини, камертони и тибетски купи, ще ни отведе на едно пътешествие навътре, където всеки среща онази част от себе си, която е позабравил или която е най-ценна за него. Това е пътуване през светове и преживявания и е дълбоко съкровено, индивидуално, уникално. Чрез него откриваме живото знание като личен преживян опит, който е само и единствено наш избор.

Водещ: Ели Шербан
Ели е от тези хора, които сега наричат с много имена. Номад по природа, тя е изминала стотици хиляди километри сама, от Калифорния до далечния Изток. Да среща странници и много ярки пъстри персони е част от живота й. „Пътят ни променя неусетно в движение, свързваме се дълбоко със самите себе си, срещаме подобните на себе си.”, казва тя. Ели учи Кундалини йога за жени при калифорнийката Гуру Ратана. Минава обучение при Гонг Майстора Масимо Пиаца, а през 1999 г. е посветена в практиката на Звука и Светлината на Учителя Чинг Хай. Израства с книгите на Учителя Дънов.

Докоснете се до дълбочината и магията на тази практика!

Такса участие:
16 лв. или доплащане 8 лв. с карта ПКИ, Мултиспорт и Содексо
Продължителност: 120 мин.
Местата са ограничени! Мястото Ви е гарантирано при предварително записване и заплащане на 50% от сумата.

Не пропускайте тази великолепна женска практика с Ели Шербан!

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!