Мили дами, с радост Ви каним да се присъедините
в една магична споделена сесия с Марияна
Женски сакрален кръг по Пълнолуние
на 2 март (петък) от 18:00 до 20:00 часа
в Пловдивски Културен Институт

Животът ни е такъв, какъвто го създаваме, но и такъв, какъвто му позволяваме да бъде. Животът ни отразява изцяло като мисловни модели, поведение, отношения, връзки, работа, успехи или провали. Това, което чувстваме и мислим, се отразява на децата ни, на средата ни и на всичко, до което се докосваме. В същността на всяко семейство стои жената като майка, любима, дъщеря, стожер, пример и двигател. На нас е поверена отговорността да сътворяваме, но и да вдъхновяваме, да напътстваме, да подкрепяме, да разбираме, да обичаме, да прощаваме, да приемаме. А как да получаваме самите ние всичко това?

Какво е женски кръг?
Женският кръг е преживяване от жени за жени, за да споделяме пътуването към овладяване на Вътрешната сила. Това е място, където можете да  си подарите свещено време за себе си, да бъдете истински, ценени и подкрепени във вашето пътуване през живота. Женски кръг е място без съд, без срам, без маски, изпълнено с любов, смях и подкрепа.

Женският кръг е за вас, ако желаете:
– автентична връзка и общност с други жени
– да се свържете със святостта на Вселената и да настроите дълбоката връзка със живота
– да се разтворите в своята истинност, без да бъдете критикувани, подтискани или осъждани
– спокойно лично време, за да възстановите радостта, вярата и силата си
– свещено пространство и ритуали, за да почитате и преобразявате живота си

На старта на най-женския месец и в силата на Пълнолуние ще създадем свещено пространство за споделеност, опознаване, преоткриване, подкрепа и трансформиране, чрез което да разрушим преградите и оковите на собствените си страхове, съмнения и болки, да си спомним за детето и момичето, да проявим богинята, да отстояваме кралицата. Още от дълбока древност в синхрон с природните цикли жените са се събирали в общности, където намират защитено пространство за своите чувства, емоции и преживявания. В тези кръгове се изгражда фино лечебно енергийно поле, в което силата на общността захранва с нова вяра и жива действена сила участничките. Всяка жена е бисер, приятелка, съкровена сестра в тази енергийна мандала, споделяйки своята необятна, чувствена, нежна и креативна женска същност.

Ще споделяме, ще танцуваме, ще се смеем, ще плачем, ще се прегръщаме и ще преоткриваме най-дълбокото, най-съкровеното и най-ценното – нашето божествено красиво женско Аз!
С помощта на различни дихателни техники, сакрални енергийни практики, медитативни техники и преживявания, ще опознаваме себе си, ще преосмисляме всички аспекти на живота си, ще си вдъхваме сили по пътя към трансформираща и желана промяна.

Да се погрижим и заобичаме своята по-добра версия!
Да събудим, овладеем и прегърнем истинския си потенциал!

Водещ:
Марияна Стракова – преминала през сладостта на майчинството два пъти, през сериозни предизвикателства в развитието на децата си, през изпитанието да бъде силна в ключови моменти от живота си, през изследване на самата себе си и трансформиране на цялостния си подход към мислене, хранене, поведение и начин на живот, през решението да предприеме изцяло нов път на върха в професионалната си кариера, за да споделя с увереност днес своя личен опит, знания и практични умения като пълноценна и щастлива дъщеря, жена, майка, съпруга и приятелка. Сертифициран преподавател по йога и медитации, преминала през редица обучения в България и чужбина, изгражда интегрален подход в практиките си срещайки древни учения със съвременни холистични методи.
„Да намериш себе си, да цениш това, което си и да вярваш, че никога не е късно, са уроци, които животът ни провокира да научим. По този път срещаме трудности, предателства, болка, огорчение, отхвърляне, но сред всичко това има и много любов, разбиране, подкрепа, вдъхновение и радост – стига да ги открием и оценим. Това е същността на женския сакрален кръг – да повярваме, че в страданието се ражда истината, в изпитанието се ражда знанието, в болката се проявява мъдростта. И че не сме сами, защото всички ние сме сестри по този сакрален и божествен път.”, споделя Марияна

Такса участие:
20 лв. или доплащане 12 лв. с карта ПКИ, Мултиспорт и Содексо

Препоръка: Дълга пола или шал, любими бижута, личен тефтер за записки.

Запазете своето великолепно място навреме! Местата са ограничени!
Участието Ви е гарантирано при предварително записване и заплащане на 50% от сумата.

Не пропускайте тази великолепна споделена женска практика с Марияна!

logo (1)

Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ
Facebook: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!