Мили дами, продължаваме своите вълнуващи и трансформиращи срещи
в Женски сакрален кръг с Марияна
Присъединете се към това преживяване в навечерието на Пълнолуние
на 29 април (неделя) от 11:00 до 14:00 часа
в Пловдивски Културен Институт

Опознаването и синхронизирането ни с природните цикли развива способността ни да владеем съзнателно ситуациите и грижовно да направляваме процесите по пътя на позитивната промяна във всички аспекти на живота ни.
Пълнолунието е най-добрият момент, в който можем да отработваме прегради, блокажи и нездравословни навици, токсични емоции, стари спомени и ограничаващи мисловни модели. Това време носи изключителна мощ, засилва интуицията, влива сила, за да укрепим своята позиция, истинност, вярвания, независимо от изпитания, провокации, мнения, твърдения, примери. ..
Пълнолунието в този момент ще бъде под знака на Скорпион, а това ще ни провокира да се върнем към минали моменти, които все още премисляме и преживяваме, да отработим разяждащите чувства на вина, тъга и страх. Това са няколко мощни енергийни дни, в които можем да овладеем и опознаем собствената си сила и воля, да трансформираме това, което ни блокира, ограничава и демотивира. Както Луната осветена от Слънцето триумфира на нощното небе, така и ние ще разкрием потенциала си за себеизява, израстване и развитие. Ще осмисляме и благодарим за всичко, което имаме в живота си и което е свято за нас, в синхрон с изобилието и щедростта на Пълната Луна.

Толкова е важно и ценно да бъдем центрирани и в хармония със себе си, предвид неизменния факт, че това предопределя отношенията, средата ни и всичко, до което се докосваме. Нашата пълноценност във връзките и отговорностите ни се синхронизират със себеуважението, грижата, приемането и вярата в самите нас. Само тогава можем да разгърнем потенциала си да служим, да подкрепяме, да разбираме, да обичаме и сътворяваме най-доброто и за другите.

В защитено и уютно пространство за своите чувства, емоции и преживявания ще изградим фино лечебно енергийно поле, в което силата на общността захранва с повече вяра, разбиране, подкрепа и жива действена сила всички присъстващи. Всяка жена е бисер, приятелка, съкровена сестра в тази енергийна мандала, споделяйки своята необятна, чувствена, нежна и креативна женска същност.

Ще се освобождаваме, разтваряме, олекотяваме и зареждаме от колективната енергия чрез споделяне, дихателни техники, ритуални практики, спонтанно танцуване и медитации.
Да преоткрием най-дълбокото, най-съкровеното и най-ценното – нашето божествено красиво автентично женско Аз!

Очакваме ви в това вълнуващо преживяване!

Водещ:
Марияна Стракова – преминала през сладостта на майчинството, през сериозни предизвикателства в развитието на децата си, през изпитанието да бъде силна и решителна в ключови моменти от живота си, през изследване на самата себе си и трансформиране на цялостния си подход към мислене, хранене, поведение и начин на живот, през решението да предприеме изцяло нов път на върха в професионалната си кариера, за да споделя с увереност днес своя личен опит, знания и практични умения като пълноценна и щастлива дъщеря, жена, майка, съпруга и приятелка. Сертифициран преподавател по йога и медитации, преминала през редица обучения в България и чужбина, изгражда интегрален подход в практиките си, срещайки древни учения със съвременни холистични методи.
Да намериш себе си, да цениш това, което си и да вярваш, че никога не е късно, са уроци, които животът ни провокира да научим. По този път срещаме трудности, предателства, болка, огорчение, отхвърляне, но сред всичко това има и много любов, разбиране, подкрепа, вдъхновение и радост – стига да ги осмислим и оценим. Това е същността на женския сакрален кръг – да повярваме, че в страданието се ражда истината, в изпитанието се ражда знанието, в болката се проявява мъдростта. И че не сме сами, защото всички ние сме сестри по този сакрален и божествен път на израстване.”, споделя Марияна

Такса участие:
20 лв. или доплащане 12 лв. с карта ПКИ и Содексо
Препоръка: Удобно облекло, личен тефтер за записки.

Запазете своето великолепно място навреме! Местата са ограничени!
Участието Ви е гарантирано при предварително записване и заплащане на 50% от сумата.

Последвайте събитието във Фейсбук: Женски сакрален кръг по Пълнолуние с Марияна

Не пропускайте тази великолепна споделена женска практика с Марияна!

logo (1)

Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ
Facebook: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!