Мили дами, имаме удоволствието да Ви поканим отново
на практичeн семинар Женски сакрален кръг по Пълнолуние с Марияна
на 30 март (петък) от 18:00 до 20:00 часа
в Пловдивски Културен Институт

Природните цикли, сезони, фазите на Луната ни напомнят, че всичко се променя и развива непрекъснато и че винаги има добри неща на хоризонта, но ние можем да владеем съзнателно и грижовно пътя на собствената си позитивна промяна във всички аспекти.
Денем Слънцето ни огрява и дарява топлина, живот и сила. Нощем Луната ни обгръща в нежна тишина и в своята люлка пее приспивни песни за вечната любов на Слънцето и разказва приказки за своята безкрайна сила. Луната отговаря за женската енергия и нейната проява е свързана с материализиращата мощ, мъдростта и интуицията.

Пълнолунието носи изключителна сила – физическа, емоционална, психическа, засилва интуицията, влива сила, за да стъпим здраво на земята, да укрепим своята позиция, истинност, вярвания, независимо от изпитания, провокации, наставления, примери. Това е подходящо време за работа с токсичните емоции, стари спомени и ограничаващи мисловни модели.

Животът ни е такъв, какъвто го създаваме, но и такъв, какъвто му позволяваме да бъде. Отразява ни изцяло като възпитание, мисловни модели, поведение, отношения, връзки, работа, успехи или провали. Това, което чувстваме и мислим, се отразява на децата ни, на средата ни и на всичко, до което се докосваме. Заради отговорността, която носим, е необходимо да погледнем на себе си от нов ъгъл, да се поставим на първо място, да се обикнем и грижим за себе си непрестанно, да изцелим душата си, да обновим нагласите си и да увеличим емоционалната инвестиция. Само тогава можем да разгърнем потенциала си и да сътворяваме, да служим, да вдъхновяваме, да подкрепяме, да разбираме, да обичаме, да прощаваме. Това е нашата мъдрост и истинска сила.

В защитено и уютно пространство за своите чувства, емоции и преживявания ще изградим фино лечебно енергийно поле, в което силата на общността ще захрани с повече вяра, разбиране, подкрепа и жива действена сила участничките. Всяка жена е бисер, приятелка, съкровена сестра в тази енергийна мандала, споделяйки своята необятна, чувствена, нежна и креативна женска същност.
Както Луната, осветена от Слънцето в Пълнолуние триумфира над нощното небе, така и ние в този женски кръг ще проявим вътрешната си светлина и пълнота, осъзнавайки всичко, което имаме в живота си и което е свято за нас.

В този практичен семинар са включени йога техники, тантра ритуали, дихателни практики,  спонтанно танцуване, медитации, визуализации, тренинг сесии, лична работа.  Нямате нужда от никаква предварителна подготовка! 

Ще освобождаваме, разтваряме, зареждаме, опознаваме и изграждаме себе си! Ще споделяме, ще танцуваме, ще се смеем, ще плачем, ще се прегръщаме и ще преоткриваме най-дълбокото, най-съкровеното и най-ценното – нашето божествено красиво женско Аз!

Да се погрижим и заобичаме своята по-добра версия!
Да пробудим, овладеем и прегърнем истинския си потенциал!

Водещ: 
Марияна Стракова  – преминала през сладостта на майчинството два пъти, през сериозни предизвикателства в развитието на децата си, през изпитанието да бъде силна в ключови моменти от живота си, през изследване на самата себе си и трансформиране на цялостния си подход към мислене, хранене, поведение и начин на живот, през решението да предприеме изцяло нов път на върха в професионалната си кариера, за да споделя с увереност днес своя личен опит, знания и практични умения като пълноценна и щастлива дъщеря, жена, майка, съпруга и приятелка. Сертифициран преподавател по йога и медитации, преминала през редица обучения в България и чужбина, изгражда интегрален подход в практиките си срещайки древни учения със съвременни холистични методи.
„Да намериш себе си, да цениш това, което си и да вярваш, че никога не е късно, са уроци, които животът ни провокира да научим. По този път срещаме трудности, предателства, болка, огорчение, отхвърляне, но сред всичко това има и много любов, разбиране, подкрепа, вдъхновение и радост – стига да ги открием и оценим. Това е същността на женския сакрален кръг – да повярваме, че в страданието се ражда истината, в изпитанието се ражда знанието, в болката се проявява мъдростта. И че не сме сами, защото всички ние сме сестри по този сакрален и божествен път.”, споделя Марияна

Такса участие:
20 лв. или доплащане 12 лв. с карта ПКИ, Мултиспорт и Содексо
Препоръка: Удобно облекло, по желание дълга пола или шал, любими бижута, личен тефтер за записки.

Запазете своето великолепно място навреме! Местата са ограничени!
Участието Ви е гарантирано при предварително записване и заплащане на 50% от сумата.

Не пропускайте тази великолепна споделена женска сесия! 

logo (1)

Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ
Facebook: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!