Автор: Диляна Петрова

Триумф на честността, справедливостта и отговорността ни очаква през настоящата 2018 година, която ще премине под знака на жълтото земно куче според Китайския календар. Това заяви в ефира на Дарик радио, йога преподавателят, автор и създател на сайта „Промени живота си“, директор на Пловдивски Културен Институт, Марияна Стракова.

Жълтото земно куче е единадесетия знак в Китайския календар и ще властва от 16 февруари.

„Настъпването на китайската Нова година се ръководи от изгряването на новата луна. Докато луната расте, се манифестират нагласите и желанията ни през годината., обясни Марияна Стракова и препоръча през 2018-та година да поставим фокус върху здравословните и верни приятелства, коректните и честни партьорски и бизнес отношения.

„Избягвайте агресията, дайте превес на добротата, любовта и чистата отдаденост. Отделяйте време и за уиединение, погрижете се за своя емоционален и ментален баланс.“, посъветва още Марияна.

Тя посочи, че годината е подходяща за личностни промени, растеж  и материални придобивки. По думите й обаче, успехът през 2018-та се крие в увереността.

„Ако подхождаме колебливо към нещата, които искаме да постигнем, успехът ще ни подмине. Нужна е увереност и жълтото земно куче ще работи във ваш интерес.“, заключи йога преподавателят.