Скъпи йога приключенци,
щастливи сме да Ви поканим на вълшебно пролетно преживяване
с  Ива и БожидарЙога мастер клас и Ханг Дръм
на 23 март (събота) от 13:00 до 17:00 часа

в Пловдивски Културен Институт

Практикуването на йога, както и на живота е поезия. Всеки аспект на поемата ни  – от наличието на запетая, до използването на една дума вместо друга, към избора на субект и форма – играе решаваща роля. Нищо не е незначително; всяка дума, фраза, пунктуация и пауза са налице поради някаква причина. Силата и красотата на произведението зависят от точния начин на артикулация.

В този мастър клас ще изследваме различни начини, в които да се поставим в позите. Ще проникнем до начина, по който  несъзнателно се придвижваме в живота си, както и извън него. За да направим осъзнат избор за решенията, които вземаме, мислите, които носим, действията, които предприемаме, и думите, които говорим.

Всяка поема има свой отличителен ритъм и хармония; “цялото” е някак си по-голямо, по-магическо, а ритъма ще бъде зададен от космическите звуци на ханг дръмът на Божидар Стоичков.
Очакват ни динамични виняси, сетивни преживявания, музика на живо и арт и арома-терапия. Бъдете най-поетичния, артикулиран и перфектен  израз на себе си.

В това предпролетно преживяване ще ни потопят:
Ива Благоева  – преподавател и основател на йога център „Тимшел“ в София. Трикратен световен шампион и сертифициран преподавател от Световната федерация по йога. Занимава се с йога от  20 години, през които е била участник и водещ на много международни семинари и фестивали.

Божидар Стоичков – Bongoman – онзи усмихнатия, екстравагантен човек с дълга розова коса, усмивка налицето и огромна кутия или “черупка на костенурка” на гърба си, с която винаги е готов да свири и да създава нови приятелства. Започва с уроците по ударни инструменти в Музикална Школа при Военен Клуб София. След което е приет в Национална Музикална Академия „Проф. Панчо Владигеров“ с поп и джаз ударни инструменти. Свири с много групи и изпълнители в страната и чужбина, между които  Smile, Dude!; Маргарита Хранова; Мариана Попова; Дани Милев; Деси Тенекеджиева; Миленита; Мартина Ивановa, Искрен Пецов и Латино Партизани; Madeira Acoustic (Por/BG); DeFuego Orchestra; Mango Duende; Lucas Masciano (Argentina); Irenia Vazquez (Cuba); HaHaHa ImPro Musical; Diogo Rhamos (Brazil), Jamie McDonald (Irland); Lewis McTie (England); Two Cities One World (BG/USA); In Between; D’Verse, Елена Брусарска (Ice Cream)  и много други.

Да споделим време за себе си и да си подарим полезно и обновяващо преживяване на старта на пробуждащата се природа!

Такса участие: 30 лв.

Само с предварително записване на Рецепция ПКИ – 0884777050, на мейл: event@pki.bg или на лично съобщение във FB Page – Пловдивски Културен Институт.
Мястото се гарантира със заплащане на капаро 50% от стойността до 20 март.

Последвайте събитието във Facebook на: Йога Мастър клас и Ханг Дръм

logo (1)Място на провеждане:
ул. Иван Перпелиев № 5 
Пловдивски Културен Институт
За информация: 032/664433 или 0884 777 050 – Рецепция ПКИ
Facebook: Пловдивски Културен Институт

Пловдивски Културен Институт – НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!