Интегрален ритрийт на Малдивски острови с Марияна 

Ако искате да се насладите на великия творец – Природата и да срещнете твореца в себе си, сте добре дошли на нашето възхитително екзотично приключение.
Да се оттеглиш от забързаното еднообразие, да поспреш мислите далече от обичайното ти място и да се впуснеш в дълбоко опознаване на вътрешния си рай, е колкото здравословно, толкова и необходимо за нас и живота ни.
Обгърнати от изумителна природна красота, ще се гмурнем в неповторима екзотична почивка със споделени трансформиращи преживявания, пътешествия навън и навътре, йога практики, медитации, тренинги, музика и танци. Ще си подарим пълен рестарт, комфорт, уединение и зареждане с удивителни гледки, прекрасни плажове, спиращи дъха залези и изгреви на едно от райските кътчета на земята – Малдивите.

Малдивите са късчета земя, които ни пренасят в Рая. Забулени в митове и легенди, мозайка от безброй частици, пръснати насред Индийския океан, островите ще ви оставят буквално без дъх, омагьосани и запленени от чистата им и неподправена екзотична красота. Тюркоазената прозрачна вода, белите пясъци, екзотичните палми и блаженото спокойствие ще ви пренесат в един вълшебен и съвършен свят, далеч от рутината на ежедневието. Малдивите живеят в собствен свят на безбрежно спокойствие и уединение. Луксозни хотели, екскурзии в приказни лагуни и почивки на перлени плажове дават обещание за тишина, романтика и наслада. Пъстри коралови градини отвеждат на незабравимо пътешествие в топлите морски дълбини. Великолепна приказка, която посреща тихо първите слънчеви лъчи, изпълва сърцето с блаженство  и изпраща залеза с благодарност.

Почивката на Малдивите ще ви зареди с мечтаното спокойствие и релакс. В сърцето на синята реалност – между небето и океана – подари си пълен рестарт и истинска наслада за сетивата! Заслужаваш го! 

Водещ:
Марияна е сертифициран преподавател по Хатха йога, Виняса Флоу йога, Ин йога, Йога за деца, Йога терапия, Медитации. Ментор и ценител на човешката душа, консултант и водач в преоткриване на човешкия и житейски потенциал, мотиватор за позитивна промяна.
Поема по пътя на йога през 2005 година и превръща това пътуване в свой начин на живот и мислене, преминава през различни обучения в България, Индия, Бали, Германия, Холандия, Великобритания и др., където среща едни от най-вдъхновяващите учители по света, между които създателката на Виняса Флоу стила – Шива Рей и нейните последователи – Сандра Атман, Адри Кайзер, Христинe Мей, Беате Тширх, Мишелин Бери, Саймън Лоу, Сиана Шерман, Кристи Кристенсен, Сесил Рубо, Селест Перейра и др.
Марияна изгражда свой индивидуален подход и стил в практиките си като интегрира различни знания, школи и личен опит с терапевтични методи, психология, медитация и визуализация, невро-лингвистично програмиране (НЛП), техника за емоционална свобода (ТЕС), рейки, астрология, нумерология, ароматерапия, кристалотерапия, ангелска терапия и др.
„Йога постелката е моето пространство и възможност да преоткрия живота си, да опознавам себе си, да приемам, да прощавам, да облагородявам средата си, да се наслаждавам, да живея с благодарност.“, споделя Марияна

Ранно записване до 30 януари – 1250 евро
СЛЕД 30 януари – 1600 евро

Цената включва:
Трансфери от и до летището в Мале
7 нощувки All Inclusive
Медицинска застраховка
Всички практики, семинари и тренинги

Цената не включва:
• Самолетен билет – цена на двупосочен билет към момента между 580 и 750 евро
• Разходи от личен характер
• Допълнителни развлечения и туристически програми

Местата са ограничени! Минимален брой на групата – 12 човека, Максимален брой – 24
Осигурено място само след заплащане на 30% от цената в срок до 25 януари.

Необходими документи:
Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
За деца под 18г., пътуващи без родители – нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

За записване и допълнителни въпроси: 0887 110 660 или info@change-life.eu

Следете Фейсбук събитието за още подробности:
Йога, СПА и райска екзотика на Малдиви ~ 13-22 април 2018